SPOR

Miraç Balcı açıklama yaptı! "Benim Edirne basınında çıkan asılsız haberlerle alakalı bir durumum olmamıştır."

Gözaltına alınan Zonguldakspor tribün lideri Miraç Balcı, konuyla ilgili açıklama yaptı. Balcı, "Benim Edirne basınında çıkan asılsız haberlerle alakalı bir durumum olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Dün, Edirnespor ile temsilcimiz Zonguldakspor FK’nın Nesine 3.Lig 4.Grup’un 6.haftasında Tunca Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldikleri müsabakanın ardından çıkan olaylar nedeniyle Kırmızı-Lacivertli tribün lideri Miraç Balcı ve taraftar S.K, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.  Gözaltına alınan Zonguldakspor tribün lideri Miraç Balcı ve taraftar S.K, bugün öğleden sonra Edirne Adliyesinde savcılıkta ifade verdi. Savcılıkta ifade veren Zonguldakspor tribün lideri Miraç Balcı, suçlamalardan beraat ederek serbest bırakıldı. 

Akşam saatlerinde Zonguldak'a dönüş yapan Kırmızı-Lacivertli tribün lideri Miraç Balcı, "Dün Edirne deplasmanı için stadda yerimizi aldık bilindik üzere deplasmana zonguldakdan araç kaldırmadık kontenjan sıkıntısı olduğundan. Maç öncesi dışarda kimse kalmamas için elimizden geleni yaptık yönetimimiz ve edirne yönetiminin kontenjan konusundaki yardımlarıyla dışarda kimse kalmadan maça hirdik. İlk yarı bitiminde stadda su satışı olmadığından dışardan tedarik için gurbetteki arkadaşlarımız izinli şekilde dışarı çıkarak trinünümüze su aldılar ve bu münasebetle içeri sokmak isterken bazı sıkıntılar oldu ben ve diğer arkadaşlarım farkında değilken giriş kapısında mevcut olaylar oldu. Bu komuyla alakalı ne memurumuza nede emniyet mensuplarına en ufak ayıpım olmamıştır. Küfür hakaret zaten yoktur. Ben vatanını milletini seven milliyetci bir insanım Allah’a şükür kendimi biliyorum. Benim Edirne basınında çıkan asılsız haberlerle alakalı bir durumum olmamıştır. 

Maç bitmeden göz altına alınmamın sebebini ni bilmeden gözümü selimiye karakolunda açtım. Ertesi gün savcı karşısına ifade verdim olaylarla alakalı görüntümün nede küfürlü bir tepkimin olmadığını anlaşıldı bugün saat 4 de serbest kaldım. Beni yanlız bırakmayan deplasmana beraber yola cıktığım yol arkadaşım Taner Arslantürk suat Bozkurt  kardeşim Yücel Uzun kardrşime başkanımız Harun Demire yönetimdeki TC Şükrü Öztürk abime camiamızın öndegelen abilerime büyük zonguldakspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum Allah birnirimize eksikliğimizi göstermesin. 
Bugün bana yarın hepimize mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.
Yaşa varol  ZONGIULDAKSPOR FK"