ZONGULDAK

Milletvekili Muammer Avcı, titizlikle inceledi...55 yıllık kurum o tarihte taşınıyor!

Zonguldak’ın kent merkezinde 1969’dan itibaren mevcut yerinde hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, 2025’in ağustos ayında 122 milyon 761 bin liraya mal olacak yeni binasına taşınacak.

Abone Ol

Araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak’ın kent merkezinde 1969’dan itibaren mevcut yerinde hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, 2025’in ağustos ayında 122 milyon 761 bin liraya mal olacak yeni binasına taşınacak. 

YARIM ASRI AŞAN 55 YILLIK SERÜVEN SONA ERİYOR

Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’ın şehir merkezindeki SGK İl Müdürlüğünün, dile kolay yarım asrı aşan 55 yıl süreyle mevcut binasında hizmet verdiği bildirildi. 
Merkez ilçeye bağlı Çınartepe Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi TTK 69 Ambarları mevkisinde 28 Mayıs 2024 tarihinde inşasına başlanan yeni bina, 14 Ağustos 2025 tarihinde teslim edilecek.

185 PERSONEL İSTİHDAM EDİLMEYE DEVAM EDECEK 

Toplam 9 bin 973,87 metrekare kapalı alan, 
2 adet bodrum kat+zemin, kat+3, kat+çatı katı, 3 adet yolcu asansörünün yanı sıra 1 adet mutfak asansörü, 40 araçlık kapalı otopark, 22 araçlık açık otopark, konsept çatı projesi Skylight sistem ve ekonomik ısıtma soğutma sistemli SGK İl Müdürlüğünün yeni binasının birimlerinde, mevcut var olan 185 personelin istihdam edilmeye devam edeceği öğrenildi. 

MİLLETVEKİLİ AVCI, 122.7 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK YENİ HİZMET BİNASININ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’yı, incelemelerde bulunmak için gittiği 122 milyon 761 bin liraya mal olacak yapımı devam eden yeni Zonguldak SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatının önünde kurumun Müdürü İhsan Şan karşıladı. 

MİLLETVEKİLİ İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Müdür Şan ile Dinamik Yol Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. ve Palgüç Enerji İnşaat Taahhüt A.Ş. İş Ortaklığı Şantiye Şefi Nurullah Can Düdükçü, Milletvekili Avcı’ya 
yapımı devam eden yeni inşaatla ilgili bilgiler verdi. Bu arada Milletvekili Avcı’nın, yakından ilgi gösterdiği inşaattaki çalışanlarla bir süre sohbet ettiği gözlemlendi.

YÜZDE 65’İ TAMAMLANDI

Bina inşaatının yüzde 65’inin tamamlandığı bildirildi, ayrıca şantiye şefi Nurullah Can Düdükçü’nün de çalışmaları hassasiyet göstererek yakından takip ettiği gözlemlendi.

“DÜNYA LİDERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ, ‘TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA ZİRVEYE GÖZÜNÜ DİKEN BİR TÜRKİYE VAR’ SÖZLERİNE KALBEN KATILIYORUM”

Milletvekili Avcı, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, 2025 yılının ağustos ayında inşası tamamlanması planlanan yeni Zonguldak SGK İl Müdürlüğü binasının son derece donanımlı olacağını, yeni hizmet binasının kurumun çalışanlarının yanı sıra Zonguldaklı hemşehrilerine ve ülke insanına hayırlı olması dileğinde bulunarak, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Zonguldak’ımızı ve ülkemizi her alanda Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Şunu bilmeliyiz ki toplumsal refahın yükselmesi, halkın gereksinimlerinin karşılanması kamu yatırımlarının önemini anlatmaktadır.
Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Türkiye Yüzyılı vizyonuyla zirveye gözünü diken bir Türkiye var. Bizim milletimize verdiğimiz her sözün, ortaya koyduğumuz her vizyonun ve programın gerisinde, ülkemize kazandırdığımız eserler ve hizmetler bulunuyor. Her bir şehrimiz ve her bir insanımız, bu eserlerden ve hizmetlerden payına düşeni almıştır’ sözlerine kalben katılıyorum, önemsiyorum. Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ımıza da her alandaki yatırımlar, Cumhurbaşkanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin talimatlarıyla önceliklerine göre hükümetiniz tarafından ivedilikle gerçekleştirilmektedir, bunu da her şeyin en iyisine layık mümtaz hemşehrilerimizin gördükleri ve bildikleri kanaatindeyim.”