ZONGULDAK

Metan gazlı ocaklar ışıldayacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) metan gazlı maden ocakları ışıldayacak.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca, kurumun ihtiyacı olarak müessese müdürlüklerinden Karadon, Üzülmez, Armutçuk ve Amasra’daki metan gazlı maden ocaklarında kullanılmak üzere led floresan armatür ve led projektörler satın alınması için ihale gerçekleştirilecek.

290 ADET SATIN ALINACAK

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumumuz müessese müdürlüklerinden 
Karadon’a 100 adet grup 1 exproof led floresan armatür, Üzülmez’e 50 adet grup 1 exproof led floresan armatür ve 20 adet grup 1 exproof led projektör, Armutçuk’a 100 adet grup 1 exproof led floresan armatür ile Amasra’ya 20 adet grup 1 exproof led projektör olmak üzere toplamda 290 adet temin edilmesi için ihale yapılacak.”

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 10 Eylül 2024 Salı günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

LED PANEL ARMATÜR NE İŞE YARAR?

LED panel armatür, ince ve düz paneller içeren armatür çeşididir. Yaygın olarak iç aydınlatma için tercih edilir. LED panel armatürler, enerji verimliliği yüksek olan modern aydınlatma sistemleri arasında yer alır.

LED PROJEKTÖR NE İŞE YARAR?

LED Projektörlerin Kullanım Alanları
Endüstriyel aydınlatma için de LED projektörler sıklıkla kullanılır. Fabrika alanları, depolar ve otoparklar gibi geniş alanların aydınlatılması için idealdirler. Hem enerji tasarrufu sağlar, hem de uzun ömürlü olduklarından daha az bakım gerektirirler.

Zonguldak haberleri