ZONGULDAK

Mesele Soğan-Patates mi belli olacak…

Abone Ol

Seçimler öncesinde vatandaşın en temel yiyecek ihtiyaçlarının başında gelen mutfakların vaz geçilmezi Soğan-Patates ’in aşırı şekilde artış göstermesine herkes tepki göstermiş ve seçimlere yansımasının nasıl olacağı merak ediliyordu.

Muhalefetin sürekli olarak üzerinde durup Soğan-Patates üzerinden iktidara yüklenmesine vatandaşlar gerek 14 Mayıs’ta ve gerekse 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.turunda dikkate almamış olacak ki açık ara Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçti.

Tüm yetkileri eline yeniden alan Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşmasında da yüksek olan enflasyonu yeniden aşağı çekmek için gerekenlerin yapılacağını da açıklayarak meselenin Soğan-Patates olmadığının altını çizmişti.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, ben bu fotoğrafı 14 Mayıs seçimlerine yakın bir zamanda çekmiştim ve Soğan-Patates fiyatları bir zincir markette bu şekildeydi. Şimdi seçimler bitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin edip göreve başladıktan sonra bu tablonun ne şekilde değişip değişmeyeceğini de görmüş olacağız. Bakalım mesele Soğan ve Patates mi? Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.