KARABÜK

MASKİ, Karabük Belediyesi’ni Ağırladı...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Su Verimli Kentler ve Belediye Kardeşliği Etkinlikleri’ çerçevesinde Karabük Belediyesi ile kardeş şehir oldu.

Abone Ol

Bu kapsamda, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Dayı ve Su ve Kanalizasyon Müdürü Mustafa Yılmaz ile birlikte yetkili personelden oluşan bir heyet, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yatırımlar ve Hizmetler Hakkında Bilgi Alındı

Ziyarette, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan da yer aldı. MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Karabük Belediyesi heyetine Manisa il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar, hizmetler ve projelere dair kapsamlı bir bilgi sunarak, su yönetimi konusundaki çalışmaların önemini vurguladı.

Kayıp Kaçakla Mücadele Vurgusu

Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan, su kardeşi şehirler arasındaki ziyaretlerin su yönetimi uygulamaları açısından büyük katkı sağladığını ifade ederek, kendilerini ağırlayan MASKİ yönetimine teşekkür etti. Ayrıca, su kaybı ve kaçaklarıyla mücadelenin önemi üzerine de dikkat çekti.

Ziyaretin ardından Karabük Belediyesi heyeti, Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, SCADA birimi ve Akpınar İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde detaylı incelemelerde bulundu.

Karabük Haberleri