ZONGULDAK

MADENCİ KENTİNDE 2024 ADET BALONLU MESAJ!

Emeğin başkenti kömür kentteki Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla 2024 adet tema rengi kırmızı balon dağıtımı yapıldı.

Abone Ol

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Emeğin başkenti kömür kentteki Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla 2024 adet tema rengi kırmızı balon dağıtımı yapıldı.

HASTANENİN VOLEYBOLCU KADINLARINDAN DİKKAT ÇEKİCİ SLOGAN

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’nün yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
“Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası etkinliklerle kapsamında bir dizi program düzenlendi.


Türkiye 2. Kamu Oyunları Karadeniz Bölge Şampiyonası etkinliklerinde il birincisi olarak ilimizi temsil eden Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin voleybolcu oyuncuları, maç öncesi ‘Hepimizin Geleceği İçin Emzirme ve Anne Sütünü Destekliyoruz’ yazılı hastanemizin pankartını açarak haftanın önemine dikkat çektiler, farkındalık yarattılar.

2024 ADET BALONLU MESAJ!

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin poliklinik biriminde, Zonguldak Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Pınar Menderes Turhan, hastanenin Başhekimi Operatör Dr. Mustafa Karadeniz ve yardımcısı Başhekim Uzman Dr. Halilİbrahim Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Olcay Çetin ile hastanenin çalışanlarının yanı sıra hastaların katılımıyla gerçekleştirilen stant açışında da ‘Emzirme ile Anne Sütü Broşürleri ve Emzirme Haftası 2024 Tema Rengi Kırmızı Balon dağıtıldı.

HİZMET İÇİ EĞİTİM VERİLDİ

Bu arada hastanenin Emzirme Polikliniği görevlilerinden Ebe Türkan Karaoğlu ve Eğitim Hemşiresi Nihal Kalıncı ise program kapsamında çalışanlara “Hizmet İçi Eğitim” verdiler.”

Zonguldak Haberleri