GENEL

Erdoğan'ın önündeki liste... Zonguldak 10'a indi...

6025 aday arasında dosya 1200 aday adayına kadar indirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarıyla 1200 ismi değerlendirecek.

Abone Ol

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı. Her ilde seçilen milletvekilinin 2 katına kadar aday adayı sayısı indirilip AK Parti Genel  Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne konulduğu belirtildi. 5 Milletvekili seçilen Zonguldak'ın da aday aday sayısının 10 civarına indiği ifade edildi. 

AK Parti milletvekili listeleri için çalışmalarını hızlandırdı. Üst komisyon Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında mesaiye başlarken, bakanlar için yapılan analiz çalışması da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. Çalışmanın detaylarını CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan aktardı.

ERDOĞAN'IN ÖNÜNDEKİ 1200 İSİM

6025 aday arasında dosya 1200 aday adayına kadar indirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarıyla 1200 ismi değerlendirecek. Bu listede ismi olmayan, sürpriz isimler de olacak. Ancak AK Parti kurmayları bu konuda bilgi vermiyor.