ZONGULDAK

Lavuar Alanında İnsanlar Birbirine Giriyor, Vatandaş Çözüm Bekliyor!

Uzun zamandır Zonguldak'ın gündeminde yer alan Lavuar Alanı'nda vatandaşların yaşadığı sıkıntılar bitmiyor. Bir vatandaş, Whatshapp ihbar hattımızdan bize ulaşım sağlayarak Lavuar Alanı'nda yaşanan sorunları dile getirdi.

Abone Ol

Uzun zamandır Zonguldak'ın gündeminde yer alan Lavuar alanı'nda vatandaşların yaşadığı sıkıntılar bitmiyor. Bir vatandaş, Whatshapp ihbar hattımızdan bize ulaşım sağlayarak Lavuar alanı çevresinde yaşanan sorunları dile getirdi.

Lavuar alanı çevresinde bulunan vatandaşlar tarafından cadde üzerinde sağa ve sola park yapan araçlar ve Çarşamba ile Cumartesi günü kurulan pazardan dolayı yoğunluk bulunan bölgede sıkıntı yaşandığı söyleniyor.

Lavuar alanında hiçbir çalışma yapılmaması ve boş görünmesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Vatandaşlar, boş alanın otopark olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

''KOCA LAVUAR ALANI BOŞ DURUYOR!''

Çarşamba ve Cumartesi günleri Lavuar alanı çevresinde bulunan pazar yeri nedeniyle trafik çok yoğun ve sıkışık olduğunu dile getiren vatandaş, ''Koca Lavuar Alanı boş duruyor bari Çarşamba ve Cumartesi günleri otopark olarak kullanıma açılsa da araçlarımızı buraya park etsek'' dedi.