ZONGULDAK

Kozlu'da Meydana Gelen Trafik Kazası: Yaralananların Kimlikleri Ortaya Çıktı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil bariyerlere çarparak takla attı.

Abone Ol

Kaza Anı ve Detayları

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Kazada, Levent Y. yönetimindeki 74 BS 369 plakalı otomobilin bariyerlere çarpması sonucu araç taklalar attı.

Yaralıların Kimlikleri ve Durumları

Kazada yaralananların kimlikleri belirlendi. Sürücü Levent Y. ile birlikte araçta bulunan Yaşar K., Yıldız Y., Halil K. ve Ömer Y. isimli yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın Yaşandığı Yer ve İddialar

Kazanın Kozlu-Ereğli yolunda meydana geldiği iddia edildi. Kontrolden çıkan aracın bariyerlere çarpmasıyla birlikte çevrede büyük bir paniğe yol açtığı belirtildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Olay Yerine Müdahale: Çok sayıda ekip geldi

Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahaleler yapılarak hastaneye sevk edilmesi sağlandı. Polis ekipleri ise kazanın detaylarını incelemeye aldı.

Kazanın Soruşturma Süreci

Kaza sonrası yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verilirken, polis soruşturmasının devam ettiği ve kaza nedenlerinin belirlenmeye çalışıldığı bildirildi. Kazanın detaylarıyla ilgili olarak yetkililerden gelecek açıklamalar bekleniyor.