ZONGULDAK

KGD Jandarmada!

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ın Yozgat’a atanma kararıyla birlikte Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen de Zonguldak’a atanarak görevini sürdürüyor.

Abone Ol

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ın Yozgat’a atanma kararıyla birlikte Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen de Zonguldak’a atanarak görevini sürdürüyor. Barış Cücen 2021 yılından bu yana Kırıkkale’de göreve yapıyordu.


Zonguldak Karaelmas Derneği Başkanı Mustafa Emen ve yönetim kurulu üyesi Selçuk Koçaklı ile birlikte Komutan Cücen’i İl Jandarma Komutanlığında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.
Başkan Emen ve Koçaklı’yı sıcak bir şekilde karşılayan İl Jandarma Komutanı Barış Cücen yaptıkları sohbette kendilerine Zonguldak basını ve genel anlamda bilgiler verdiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Komutan Cücen, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim sizleri tanıma fırsatı buldum. Ben bu zamana kadar sürekli deniz olmayan bölgelerinde görev yaptım ve ilk defa denizi olan bir ilde göreve atandım. Zonguldak gerçekten doğal güzelliğiyle muhteşem bir ilimiz çok beğendim. Görev yetkilerim ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Takip ettiğim kadarıyla Zonguldak basını gerçekten çok güçlü. Görevden geldiğim Kırıkkale’de bu kadar değildi. Zonguldak’ı her geçen gün daha iyi tanıyorum ve Jandarma her zaman olduğu gibi görevinin başındadır. Sizlere de başarıları görevler diliyorum” dedi.
Ziyaret yapılan karşılıklı diyaloglardan sonra fotoğraf çekimiyle sona erdi.