SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor’dan, Çarşambaspor karşısında dört dörtlük başlangıç!

Kdz.Ereğli Belediyespor, Çarşambaspor’u mağlup ederek 2024-2025 sezonuna galibiyetle başladı.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, bugün saat 14:00’da Şehit Vefa Karakurdu Stadyumu’nda Samsun ekibi Çarşambaspor’u ağırladı.

Eflatun-Beyazlılar, sezonun ilk maçında rakibini 4-1’lik ezici bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Kdz.Ereğli Belediyespor’un gollerini Ferhat Gerger, Orhan Yüksel ve Kaan Yıldırım’ın ayaklarından geldi.

MAÇ ÖNCESİNDE ÇİÇEK VERİLDİ
Kdz.Ereğli Belediyespor yönetimi, Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta sezonun ilk maçında karşı karşıya geldiği Çarşambaspor’a ve karşılaşmayı yöneten hakemlere çiçek takdim etti.

İKİ BİNE YAKIN KİŞİ TAKİP ETTİ
Kdz.Ereğli Belediyespor ile Çarşambaspor arasında oynanan 2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 1.hafta maçında iki bine yakın taraftar stadyumda yerini aldı.

Taraftarların yanı sıra Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Kdz.Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık ile Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Akın Katı’da karşılaşmayı beraber takip ettiler.

Maçın ardından teknik heyet, futbolcular, Kdz.Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Akın Katı ve taraftarlar, galibiyeti kutladı.

TIKLA İZLE

GOL DAKİKALARI

Dakikada 15: Ferhat Gergin'in sağ kanattan kullandığı duran topa yükselen Bahri Çiçek, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 1-0.

Dk 34. Çarşambaspor’un hücuma çıkarken kaybettiği topta kaleciyle karşı karşıya kalan Orhan Yüksel, kalecinin sağından çok şık bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu. 2-0

Dk 41. Çarşambasporlu futbolcu Berat Dankuş, uzaklardan çıkarttığı sert şutla kaleyi buldu ve direğe çarpan top ağlara gitti. 2-1

Dk.43 Sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Kaan Yıldırım, savunmaya çok güzel bir çalım atarak topu penaltı noktasına çevirdi. Penaltı noktasında topla buluşan Ferhat Gerger topu ağlara göndererek farkı yeniden 2’ye çıkarttı. 3-1
Ferhat Gergen sık vuruşla topu ağlara gönderdi 3-1


Dk.90+4 Kdz.Ereğli Belediyespor’un sol kanattan hücum geliştirdiği hücumda top kale sahası içerisine çevrildi ve son vuruşu yapan Kaan Yıldırım, farkı 3’e çıkarttı. 4-1