SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor’da ilk toplantı yapıldı! "Güzel anılar bırakmak istiyoruz."

Kdz.Ereğli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında ilk toplantı gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerinin tanışma toplantısında, hep beraber “tek yürek, omuz omuza” mesajı verildi.

Abone Ol

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor’da, 12 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Kongresinin ardından ilk Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında, “Tek yürek, omuz omuza” mesajı verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri, bu sezon birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtti. 

“BAŞARI YAKALAYARAK TARİHE GÜZEL ANILAR BIRAKMAK İSTİYORUZ” 
Kdz.Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, “Yönetim Kurulu ile hedefimiz, Kdz.Ereğli Belediyesporu’muz ile güzel başarılar yakalayarak, taraftarımız ile beraber tarihe güzel anılar bırakmak istiyoruz. İlk toplantımızda önemli kararlar aldık. Bu zorlu süreçte elini taşın altına koyan değerli yönetim kurulunda bulanan arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bunları gerçekleştirmek için hep beraber güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.