ZONGULDAK

"KAYIP KAMYON" 18 EKİM'DE SİNEMALARDA...

Zonguldaklı genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi'nin de yer aldığı, Zonguldaklı deneyimli film yapımcısı Emirhan Ayar'ın filmi vizyona giriyor.

Abone Ol

Zonguldaklı Yapımcının "Kayıp Kamyon" Filmi, Beyaz Perdede İzleyiciyle Buluşuyor

Zonguldaklı deneyimli film yapımcısı Emirhan Ayar’ın "Kayıp Kamyon" filmi, 18 Ekim 2024 tarihinde beyaz perdede izleyiciyle buluşuyor.

Kuşak Çatışmaları, Kalplere Dokunacak Bir Anlatımla Beyaz Perdede

Araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, uluslararası birçok festival ve yapımda yer alan Zonguldaklı film yapımcısı Emirhan Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Ekrem Arslan’ın oturduğu "Kayıp Kamyon" filmi, 18 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek. 
Fragmanı da yayınlanan film, kuşak çatışmalarını kalplere dokunan bir anlatımla beyaz perdeye taşıyor. Filmin başrollerinde Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Ülkü Hilal Çiftçi, Engin Hepileri ve Gözde Çığacı yer alıyor.

Geriye Sayım Başladı, 18 Ekim’de Sinemalarda

Bursa’nın İznik ilçesinde çekilen ve yapımını Sinehane’nin üstlendiği "Kayıp Kamyon" filmi, samimi, duygusal ve eğlenceli bir yolculuk hikayesini beyaz perdeye taşıyor. 18 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak olan filmin hikayesi Ercan Uçar’a ait, senaryosunu ise Kamuran Süner ve Ekrem Arslan birlikte kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Zonguldaklı deneyimli yapımcı Emirhan Ayar ve Koray Genç üstleniyor. Yayınlanan keyifli fragmanın izleyicileri şimdiden yolculuğa ortak ettiği dile getiriliyor.

Kayıp Kamyonu Bulmak İçin Yola Çıkan Dede ile Torunun Hikayesi

Kayıp bir kamyonu bulmak için yola çıkan bir dede ile torunun hikayesini anlatan filmde, yol boyunca trajikomik olaylar yaşanırken iki farklı jenerasyonun çatışmaları ve birbirlerini
anlama çabası da beyaz perdeye yansıyacak.

Usta isimlerle birlikte genç yeteneklerin performanslarıyla dikkat çeken bu etkileyici yol filmi “Kayıp Kamyon"un konusu ise şöyle:
Emekli bir zabıta memuru olan Vasıf, kızı ve damadını trafik kazasında kaybettikten sonra torunu Zeynep’e bakmaya başlar. Zeynep, anne ve babasını kaybettikten sonra içine kapanmış, dedesiyle samimiyetini yitirmiştir. Vasıf, ruhsatı kendi üzerine olan eski kamyonunun 10 yıllık vergi borcu olduğunu öğrenir ve bu noktadan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Zonguldak Haberleri