KASTAMONU

Kastamonu’da can pazarı! Zincirleme kaza

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde, Kastamonu-İnebolu karayolu Ağlı kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi.

Abone Ol

Kazada, 1'i ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı, aralarında 2 çocuk da bulunuyor.

Olayda, Kastamonu istikametine giden Erol Mut'un kullandığı 34 BND 79 plakalı Toyota, kavşakta Numan Kale'nin yönetimindeki 18 BH 887 plakalı Honda ile çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından ise Sadık Temur'un kullandığı 34 TJ 4962 plakalı Tofaş otomobil de kazaya karıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki diğer sürücüler ve fabrika çalışanları yaptı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kısa süreliğine trafiğe kapanan Kastamonu-İnebolu karayolu, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kastamonu Haberleri