KARABÜK

KARDEMİR personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar…

KARDEMİR A.Ş. İşçi Alımına Başlıyor Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş., işçi statüsünde 100 kişinin istihdam edileceğini duyurdu.

Abone Ol

Şirket, mavi yaka pozisyonlarında çalışacak erkek işçiler aradığını açıkladı.

KARDEMİR'e Başvuru Şartları ve Kriterler

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması ve belirli suçlardan mahkum olmamış olması gerekiyor. Ayrıca, adayların 16 Ağustos 2024 itibariyle 28 yaşını doldurmamış, askerlik hizmetini tamamlamış ve sağlık muayenesinde çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu almış olması şart.

Eğitim ve Mesleki Yeterlilik

İşe alınacak işçilerin herhangi bir lise, endüstri meslek lisesi, teknik lise veya meslek yüksek okullarının metal, makine, mekatronik, elektrik, elektronik, otomotiv gibi ilgili bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

KARDEMİR'de Çalışma Şartları

İşe alım yapılacak pozisyonlar, ağır efor, yüksek riskli, gece vardiyası, hassas görme, sıcak, buharlı ve tozlu ortamlarda çalışmayı gerektiriyor. Adayların bu şartlara uyum sağlayabilmesi bekleniyor.

KARDEMİR'e Başvuru Süreci ve Tarihleri

Başvurular, Karabük İŞKUR İl Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak ve 16 Ağustos ile 21 Ağustos tarihleri arasında tamamlanacak. Adayların, başvurularını en geç 21 Ağustos Çarşamba günü öğlen saat 12.00’a kadar tamamlamaları gerekiyor. Şahsen yapılmayan başvurular kabul edilmeyecek.

Karabük haberleri