ZONGULDAK

Karayolları Bölge Müdürüne veryansın, İçişleri Bakanı ile TFF Başkanına çağrı! Zonguldak-Trabzon uçuşları için 5 artı 2 dakikada çözülür iddiası!

İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav, Kanal Z’de programda tepki, çağrı ve iddialarda bulundu.

Abone Ol

İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav, Kanal Z’de programda tepki, çağrı ve iddialarda bulundu. Karayolları Bölge Müdürlüğü Zonguldak’a şaşı bakıyor! Zonguldak-Trabzon uçak seferlerini başlatmak 5+2 dakikaya bakar! İçişleri Bakanı ve TFF Başkanına anlamlı çağrı!

Kanal Z Televizyonunda Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen’in hazırlayıp sunduğu Sinyal programına katılan İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav, yaşanan yağışlarla ilgili sorunlarda Karayolları Bölge Müdürlüğünün ihmaline dikkat çekti. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Zonguldak’a şaşı baktığını ifade eden İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav, siyasetçilerin Ulaştırma Bakanlığına bağlı Karayolları Bölge Müdürlüğünü harekete geçirmesi gerektiğini vurguladı. 

Sav, ayrıca soru üzerine Zonguldak-Trabzon uçak seferlerinin başlamasının çok kolay olduğunu ifade ederek, “Milletvekilleri beni 5 dakika Anadolujet, 2 dakika da Ulaştırma Bakanıyla görüştürsün, ikna edemezsem bir dana bu konuyu açmayacağım” diyerek çağrıda bulundu.
Zonguldakspor’un Kahramanmaraş İstiklalspor maçında yaşanan “Anneye sövme” olayıyla ilgili tepkisini dile getiren Osman Sav, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na çağrıda bulundu.

Loading...