ZONGULDAK

Karapınar Köyü’nde 10. Geleneksel Pilav Şenliği! Zonguldaklı Vatandaş Bekleniyor!

Zonguldak'ın Karapınar Köyü'nün Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkınma Derneği tarafından organize edilen 10. Geleneksel Pilav Şenliği, 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Etkinlik, gündüz ve akşam programlarıyla köy meydanında yapılacak.

Abone Ol

Gündüz programı, saat 14:00'te Karapınar Köyü Taşagil Mahallesi Türbe Mevkii’nde başlayacak. Şenlik kapsamında köy halkı ve misafirler için pilav ikramı yapılacak. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan etkinlikte, Kur’an-ı Kerim tilaveti, dua ve halk oyunları gösterileri de yer alacak.

Karapınar'da Akşam Programı ve Konserler

Akşam programı ise Karapınar Köy Meydanı’nda saat 19:30’da başlayacak. Türk halk müziği sanatçısı Sevgi Göktaş’ın konseri ile açılacak olan programda, piyanist şantör İsmail Alataş ve Baha Güneş’in performansları da yer alacak. Eser Yağmur ve ekibi ise sürprizlerle dolu bir gösteri sunacak.

Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkınma Derneği, tüm köy halkını ve çevre köylerden katılımcıları bu özel güne davet ediyor. Dernek Başkanı Soner Aydın, etkinliğe katılacak olan herkesin aralarında bulunmasından büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 532 058 89 83 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Zonguldak Haberleri