ZONGULDAK

İşgale kim dur diyecek!

Zonguldak’ın şehir merkezindeki bazı durakların önüne araçların park edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Abone Ol

Zonguldak’ın şehir merkezindeki bazı durakların önüne araçların park edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın işlek caddelerinden Gazipaşa’daki toplu taşıma araçlarının kullandığı bazı durakların önüne hususi otomobillerin gelişigüzel park edilmesi vatandaşları çileden çıkardı.

“Saygısızlığın daniskasını görüyor musunuz, neredeyse duraklar gasp edilmiş gibi, yazıklar olsun”

Bir vatandaşın, whatsApp üzerinden gazeteci Akyüz’e gönderdiği fotoğrafın yanı sıra bilgi notunda, şöyle denildi:
“Toplu taşıma araçlarına mahsus durakların önüne hususi otomobillerin park edilmesi rezillikten başka bir şey değil, bu rezilliğe, işgale kim dur diyecek? Saygısızlığın daniskasını görüyor musunuz, neredeyse duraklar gasp edilmiş gibi, yazıklar olsun. 
Olacak iş değil yahu, bu ne cüret. Yetkililerden bu çirkinliğe göz yummamalarını talep ediyoruz.”

“Trafik polisleri, bu keşmekeşliği görmüyorlar mı?”

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, trafik kurallarını ihlal edenlere kesinlikle göz açtırmamaları gerektiğine dikkat çekilen bilgi notunda, “Herkesin gözünün önündeki trafik kurallarına riayet edilmeyen bu keşmekeşliği trafik polisleri görmüyorlar mı? Bu söylemlerimizden sakına farklı anlam çıkarılmasın, trafik ekiplerinin 
görevlerini düzgün yaptıklarından tabii ki eminiz. Ancak toplu taşıma araçlarına mahsus durakların önüne hususi otomobillerin park edilmesi de trafik suçları arasındadır. Biz trafik görevlilerine yardımcı olmak adına duyuruda bulunuyoruz, kendilerine de başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” denildi.