BOLU

İşçiler vatandaş birbirine girdi! Olaylı kavga!

Su arama çalışmaları yürüten özel bir şirketin sondaj işçileri ile yayla sakinleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Abone Ol

Bolu’nun Gerede ilçesinin Yünlü yaylaları mevkisinde, su arama çalışmaları yürüten özel bir şirketin sondaj işçileri ile yayla sakinleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çalışmalar esnasında M.B. ve R.B. adlı sondaj işçileri, yaylada bulunan M.Y., M.Y., M.Y., N.A. ve N.Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu.

Jandarma Olaya Müdahale Etti

Tartışmanın büyümesiyle olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa sürede olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, kavgayı ayırmakta zorlanırken, 6 kişinin yaralandığı olayda sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak yaralıları tedavi etti.

Taraflar Birbirlerinden Şikayetçi Oldu

Kavganın ardından her iki taraf da darp edildiklerini belirterek birbirlerinden şikayetçi oldu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı ve gerekli yasal işlemler için tarafların ifadelerini aldı. Olayın nedeni hakkında araştırmalar sürüyor.

Bolu Haberleri