İş İlanları

İŞ-KUR'dan Büyük Hamle! 756 İşçi Alımı Yapılacak!

İş ve meslek danışmanları, İŞ-KUR'un bu yıl ilk kez uyguladığı İş Gücü Uyum Programı (İUP) ve ücretli öğretmenlik hakkında kulübe kayıtlı üyelerini tek tek arayarak bilgilendirdi.

Abone Ol

Düzce İş Kulübü’nde görevli iş ve meslek danışmanları, İŞ-KUR'un bu yıl ilk kez uyguladığı İş Gücü Uyum Programı (İUP) ve ücretli öğretmenlik hakkında kulübe kayıtlı üyelerini tek tek arayarak bilgilendirdi.

İUP Başvuruları Düzce’de Tamamlandı

Geçtiğimiz yıllarda Toplum Yararına Program (TYP) üzerinden geçici işçi alımları gerçekleştiren İŞ-KUR, bu yıl ise İş Gücü Uyum Programı (IUP) kapsamında işçi almaya başladı. Düzce’de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde temizlik, bakım ve onarım işlerinde görevlendirilecek 756 kişinin alımı için IUP başvuruları 4-8 Eylül tarihleri arasında toplandı.

Üyelere Tek Tek Bilgi Verildi

Yeni programa aşina olmayan Düzce İş Kulübü üyeleri, iş ve meslek danışmanları tarafından aranarak başvuru süreci, sigortalılık ve maaş işlemleri gibi konularda bilgilendirildi. Uzman personel, üyelerin merak ettiği tüm soruları yanıtlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler verdi.

İş İlanları Haberleri