ALAPLI

İMZA GAZETESİ, YENİ BİR DÖNEME DAHA İMZA ATIYOR!

Her geçen gün kendini yenileyip kadrosunu genişleten İMZA GAZETESİ, www.imzagazetesi.com sitesinin temasını yenileyip beğeninize sundu.

Abone Ol

Daha hızlı ve kullanışlı hale getirdiğimiz temamızın yeni hali kullanıma girerken mobil uygulamamız yakın zamanda işleve girecek.

Yalan ve asparagas haberlerden kaçınarak sadece doğru kaynaklardan edindiğimiz bilgileri teyit ederek ve araştırarak, sahaya inerek haberlerimizi daha da güncel tutacağız…

Sadece basılı gazete olarak değil 7/24 güncellenen internet sitemizle vatandaşlarımızın ve şehrimizin sorunlarını da dile getirmekten kaçınmadık, budan sonra da kaçınmayacağız…

HER İLÇENİN NÖBETÇİ ECZANESİ…

İmza Gazetesinin yeni temasında oluşturduğumuz alanla Zonguldak merkez ve ilçelerinin nöbetçi eczanelerini anlık sağlıklı takip edebileceksiniz.

"VATANDAŞ KÖŞESİ"

Sitemizde ayrıca “Vatandaş Köşesi” oluşturarak her konuda eleştiri, şikayet veya önerilerinize yer vermek istedik… Böylelikle gerçek anlamda sizlerin sesi olma hedefimize ulaşmak istiyoruz… Bu nedenle sitemizin en üstünde yer alan “Vatandaş Köşesi” bölümüne tıklayarak “Yorumlar” bölümüne dilediğiniz her konuda yazabilirsiniz… Her haberin altında yer alan “Yorumlar” bölümüne olduğu gibi “Vatandaş Köşesi” bölümüne de yazacağınız yorumlarda isminizi veya rumuz ismi kullanabilirsiniz…

KAMU ADINA GAZETECİLİĞİN YANINDA SICAK VE ÖZEL HABER!

Bundan önce Zonguldak Havalimanı ve Zonguldak-Filyos sahil yolu projesi için oluşturduğumuz kamuoyu ile örnek gösterilen kamu adına habercilik anlayışını devam ettirmekle birlikte sıcak haberi en hızlı, özel haberi en özel haliyle sunmayı hedefliyoruz…

ATACAĞIMIZ İMZA İLE ÖNÜMÜZÜ AÇMAK İSTİYORUZ…

Kime ne yaptığımız ile değil bu şehre, Zonguldak'a ne kattığımız ve vatandaş için neler yaptığımız ile anılmak istiyoruz!

Yalan haberlerden kaçınarak doğruların peşinden giderek anılmak istiyoruz.

Hepimizin farklılıkları olabilir ve biz bu noktada kendimize özgü haberlerle birbirinden farklı kutupları birleştirmek istiyoruz.

Sadece yeni bir döneme imza atmak değil, atacağımız imzanın her dönem bize yeni bir şeyler katacağına inanıyor ve bunun için çalışıyoruz.

Sizleri de www.imzagazetesi.com sitesini takip ederek Zonguldak ve çevre illerin nabzını tutmaya davet ediyoruz!