ZONGULDAK

İl Hakem Kurulu Başkanı belli oldu!

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığına Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Doçent Doktor eski klasman hakem Serdar Yılmaz atandı.

Abone Ol

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış iş yoğunluğundan dolayı görevini bırakmıştı. 

Atış’tan boşalan koltuğa gelecek isim belli oldu. Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığına Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Doçent Doktor eski klasman hakem Serdar Yılmaz atandı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinden yapıla açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığı’na, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Doçent Doktoru, eski klasman hakemimiz ve ilimizde Türkiye Futbol Federasyonu Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zongudak Şube Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olan Doç. Dr. Serdar Yılmaz hocamız görevlendirilmiştir.

Değerli Doç. Dr. Serdar Yılmaz Hocamız,

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığı’na atanmanızdan dolayı sizi en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Hakemlik camiasındaki uzun yıllara dayanan tecrübeleriniz ve akademik birikiminizle bu görevi en iyi şekilde yürüteceğinize olan inancımız tamdır.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda ve Zonguldak hakem camiasında bugüne kadar göstermiş olduğunuz başarılar, yeni görevinizde de büyük bir yol gösterici olacaktır. Zonguldak hakem camiasına kazandıracağınız yeni değerler ve sağlayacağınız katkılar için şimdiden teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz.

Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyor, bu anlamlı sorumluluğunuzda size başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla, TFFHGD Zonguldak Yönetim Kurulu Başkanlığı”denildi.