ZONGULDAK

Halka hizmet için mi rant'a hizmet için mi seçildiler?

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Kozlu İlçe Teşkilatı yazılı bir açıklama yaparak Kozlu Belediyesine tepki gösterdi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Kozlu İlçe Teşkilatı Kozlu ilçesinde açılacak olan stantların içerisine belediye meclis üyesine stant verilmesine ve çocuk parkının küçültülmesine tepki gösterdi.

MHP’den yapılan açıklama şu şekilde;

“Bir süredir Kamuoyunda Kozlu sahiline stantların açılacağı stantları açacak olanların içerisinde bir Belediye meclis üyesinin olduğu hatta stantların şimdiden kiraya verilmeye başlandığı hatta halihazırda işletilen sosyete pazarına daha fazla yer kazandırmak için çocuk parkının kucultuldugu ile ilgili dedikodular dolaşmakta.

 Merakımız şudur ki dün bir bugün iki söz konusu belediye meclis üyeleri halka hizmet için mi rant'a hizmet için mi seçildiler.

 Henüz ihalesi yapılmamış söz konusu alanın profillerle sabitlenerek sahiplenilmesi, şimdiden müşteri bulunmaya  çaisilmasi, ihaleye girme ihtimali olanlara biz masraf ettik denilmesi etik olarak doğru mu.

Eğer ihale ismi geçenlere değil de, biz kazanamasak da Kozlu belediyesi kazansın niyetiyle ihaleye girecek olanlara kalırsa profillerin akıbeti ne olacak.

 Seçilen belediye başkanı 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu nun belediye başkanidir ve uzun bir yolu yapacak çokta işi vardir. 

Mhp Kozlu ilçe teşkilatının açık ikazidir. Bencilce ve gümrükten mal kacirircasina hareket edenker  bir an once sirkelenip kendine gelsin.  Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve ilçemizi sıkıntıya sokacak, kozluyu gerecek ve kutuplastiracak bu hamlelerden vazgeçsin”dedi.