BOLU

Gölcük'te aile faciası!

Yaşanan aile faciasında ağır yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden 22 yaşındaki Nurseda Acar'dan da acı haber geldi.

Abone Ol

Sekiz ay önce Kocaeli'nin Gölcük Merkez Mahallesi'nde yaşanan olayda emekli uzman çavuş Nevzat Acar (53), boşanma aşamasındaki eşi Züleyha Acar ile çocukları Nurseda (22) ve Oğuz Can Acar’ı (26) tabanca ile vurduktan sonra intihar etti.

Olayın Ardından Yaşananlar

Olay yerinde oğlu Oğuz Can Acar hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne Züleyha Acar ve saldırgan Nevzat Acar ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Anne Zülayha Acar ve oğlu Oğuz Can Acar, Çaycuma ilçesinin Karalar Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Nurseda Acar'dan Acı Haber

Yaşanan aile faciasında ağır yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden 22 yaşındaki Nurseda Acar'dan da acı haber geldi. Nurseda Acar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Morga kaldırılan Nurseda Acar'ın savcılık tarafından yapılacak olan otopsinin ardından Çaycuma'da cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Cenazenin gün, tarih ve saati ise henüz netleşmedi.