ZONGULDAK

Göbü Köyü'nde Geleneksel Harmancık Şenlikleri Başlıyor!

Zonguldak'ın Kilimli Muslu Beldesi'ne bağlı Göbü Köyü, her yıl Temmuz ayının ilk haftasında düzenlenen Geleneksel Harmancık Şenlikleri'nin 2.'sine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Göbü Köyü, her yıl Temmuz ayının ilk haftasında düzenlenen Geleneksel Harmancık Şenlikleri'nin 2.'sine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

7 Temmuz 2024 Pazar günü saat 14:00'te başlayacak olan etkinlik, Harmancık Mesire Alanı'nda gerçekleştirilecek. Şenliklerde birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler katılımcıları bekliyor.

Etkinlik programı kapsamında, yamaç paraşütü gösterileri, geleneksel oyunlar ve halk oyunları gösterileri yer alacak. Canlı müzik performansları ile şenlik alanı coşkulu anlara sahne olacak. Ayrıca katılımcılar, ikramlar eşliğinde keyifli vakit geçirebilecekler.

Göbü Köyü Muhtarı Burhan Oral'ın önderliğinde düzenlenen şenlik, tüm halkı davet ediyor.

"Sevgili dostlar, Değerli Göbü Köyü Halkı ve köy dışındaki tüm GÖBÜLÜLER bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Harmancık şenliklerinde sizleri aramızda görmek bizeri çok mutlu edecektir."

Şenliklere katılmak isteyenler için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Geleneksel Harmancık Şenlikleri'nin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Zonguldak Haberleri