GENLERİNDE KUMPASCILIK MI?

CHP’nin genlerinde sanki hep kumpasçılık var.

Abone Ol

Geçmişte rahmetli ADNAN MENDERES’e kurulan komplolarda da evvela darbe yaptırıp sonra idam ettirebilmek için,
öğrenciler öldürülüp kıyma yapılmış ve buzdolabında saklanıyormuştan,
uçak dolusu altınla kaçacakmış yalanına kadar bir çok yalanı servis ettirip,
Sonrada artık biz bile kurtaramayız diye demeçler verenler maalesef o günkü CHP Genel Başkanı ve zihniyetini  benimseyenler değilmiydi ?

Dün Ulusalcı duruşundan taviz vermeyen ve FETÖ gibi dış güçlerin aparatlarına mesafeli duran Genel Başkanları DENİZ BAYKAL’I FETÖNÜN organize ettiği mahkemelercede tesbit edilen kaset kumpasıyla itibar suikastına uğratıp kendilerince kullanışlı buldukları KEMAL KILIÇDAROĞLU‘NU  Genel Başkan yapan CHP değilmiydi ?

Bugünlere geldiğimizde 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde de CHP’li hesaplardan, RECEP TAYYİP ERDOĞAN bir uçak dolusu altınla YUNANİSTAN’a kaçtı yaygarası başlatılmıştı.

Halbuki o akşam kendi genel başkanları KEMAL KILIÇDAROĞLU Fetöcü’lerin korumasında havaalanından oteline geçip bacak bacak üzerine atıp kahvesini yudumlayarak RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN hallini beklediği anlaşılıyordu.

Bunun dışında FETÖCÜ hesaplar eşliğinde o günün CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU’nun çok yalanlar söylediğine hep birlikte şahit olduk.

O kadar yalan yanlış ve iftiraya dayalı beyanlarından dolayı mahkemelerin verdiği tazminat ödemeleri için CHP Genel BaşkanI Partisinin vekillerine maaşlarından ortak havuz kurdurttuğunuda unutmadık.

CHP ve yazar çizerleri Altılı masa kurulurken birbirlerine övgü yarışması yapmaktan yorgun düşmüşlerdi.
Hele MERAL AKŞENER’e yaptıkları övgüler anlatılamayacak kadar coşkulu idi.
Ne zaman altılı masadan MERAL Hanım bu masa kumar masası deyip kalktı, hemen  CHP’li yazar çizer takımı neler neler yakıştırdı. MERAL Hanım için,hepinizcede malumdur.

Seçim biter bitmez CHP kadrolarında bu koroya katılmamış mıydılar ?

MERAL AKŞENER’den hızını alamayanlar eski Cumhurbaşkanı adayları olan 40 yıllık CHP’li MUHARREM  İNCE  için linç kampanyasında neler söylendiğini hepiniz çok net hatırlıyorsunuzdur.

İşte bu zihniyet bugünlerde tekrar kendi Genel Başkanlarına namus üzerinden itibar suikastı çekerek tarihi tekerrür ettirmek istemeleri çok ama çok acı.

Biraz memleketinin faydasına olacak adım atılırsa FETÖCÜ hesaplar önderliğinde yalan dolan iftira tam bu zihniyetin işi olmuş gibi maalesef.