GENEL

Zonguldak'ın en pahalı evi... Fiyatına inanamayacaksınız!

Zonguldak'ın göz alıcı ev piyasasında dikkat çeken bir konut, şehir sakinlerinin beğenilerini topladı... Evin fiyatı duyanları şok etti...

Abone Ol

Zonguldak'ın göz alıcı ev piyasasında dikkat çeken bir konut, şehir sakinlerinin ve gayrimenkul meraklılarının ilgisini çekti. Muazzam mimarisi ve lüks detaylarıyla öne çıkan bu ev, adeta bir malikaneye benziyor. Zonguldak'ın en pahalı evi olarak bilinen bu konut, şehirdeki konut standartlarını yeniden tanımlıyor.

Ev, benzersiz tasarımı ve çağdaş lüks dokunuşlarıyla öne çıkıyor. Yüksek tavanları, geniş pencereleri ve özenle seçilmiş malzemeleriyle bu ev, konfor ve şıklığın mükemmel bir kombinasyonunu sunuyor.

Bahçesiyle ve manzarasıyla çevrili olan bu konut, sakinlerine özel bir yaşam alanı sunmanın ötesinde, bir yaşam tarzının bir ifadesi olarak öne çıkıyor.

Ev, Zonguldak'ın zengin tarihine ve kültürüne saygı gösterirken, modern yaşamın gereksinimlerini de karşılıyor.

İç mekan tasarımıyla göz kamaştıran bu konut, lüksün ve rahatlığın kusursuz bir birleşimini sunuyor. Her odası özenle düşünülmüş detaylarla dolu olan ev, sahiplerine konforlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

Konutun fiyatıyla ilgili kesin bilgiler henüz açıklanmamış olsa da, yerel kaynaklar bu evin Zonguldak'ın en pahalı konutlarından biri olduğunu belirtiyor. Şehirde konut piyasasında yeni bir standart belirleyen bu özel ev, görenleri büyülemeye devam ediyor.

Zonguldaklılar, bu muazzam konutu daha yakından incelemek ve şehirlerinin lüks konut anlayışına tanıklık etmek için sabırsızlıkla bekliyor.

İLAN DETAYLARI -ZONGULDAK ŞEHİR MERKEZİNE 500 M. OLAN TEK ÜÇ KATLI TAPULU VE BAHÇELİ VİLLA.. - FİYAT GÜNCELLEMİŞTİR SON DEFA… -EĞİTİM KURUMU, KLİNİK/ TIP MERKEZİ, KURUMSAL OFİS,KURUMSAL MİSAFİRHANE/KONUKEVİ OLMAYA UYGUN MİMARİ PROJE... -TAPULU…( ARAZİNİN İMAR İZNİ VARDIR) -1.SINIF İŞÇİLİK VE MALZEME KULLANIMI… -WESTA LİFE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE AYYILDIZ KAVŞAĞINA 500 M. -600 M2 ARAZİ... -KİLİMLİ TÜNEL KAVŞAĞINA 500 M. -KAPALI YÜZME HAVUZU... -9 ODA... -3 WC/ DUŞ... -2 MUTFAK...(1.SINIF MALZEME VE İŞÇİLİK) -1 ADET ZEMİN KAT AMERİKAN MUTFAK...(1.SINIF MALZEME VE İŞÇİLİK) -50 M2 HAVUZ BÖLÜMÜ VE SPOR SALONU... -30 M2 VİLLA ANA GİRİŞ ANTRESİ...( ALÜMİNYUM DOĞRAMALI) -5 ARAÇLIK AÇIK OTOPARK... -1 CM. DERZLİ LAMINANT... -14 CM. LAKE SÜPÜRGELİK... -KAT ANTRELERİNDE DEKORATİF ÇITA... - 1.SINIF ADO KAPILAR... -EGEPEN DECOLÜX PENCERELER... -VİLLA ETRAFI TAMAMEN PERDE BETON DUVAR İMALATI... -BAHÇE DUVAR ÜSTÜ PANJUR STİL VE ÇİM ÇİT ÇEVRİLİ... -DAIKIN 3 ADET KOMBİ VE SLİM PETEKLER... -VESTEL MARKA 3 ADET 3'LÜ ANKASTRE... -VİKO ELEKTRİK PRİZLERİ... -NİCE MARKA( İTALYAN) OTOMATİK BAHÇE KAPISI.. -360 DERECE LET IŞIK VİLLA DIŞ SULUK ALTI… -HER KATTA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON... -MERDİVEN ALTI KİLER VE GİRİŞ FORTMANTO… -BALKON VE DIŞ MERDİVEN APLİKLERİ SENSÖRLÜ… -BAHÇE LED VOLVO AYDINLATMA( YEŞİL VE GÜN IŞIĞI) -DENİZ VE DOĞA MANZARASI… -GRANİT İÇ MERDİVEN VE CAM KORKULUKLAR… -BEGONİT TAŞ İŞÇİLİĞİ…( VİLLA DIŞ GİRİŞ BAHÇESİ 110 M2) - VİLLA ANA BAHÇE ETRAFI TRAVERTER MERMER KAPLAMASI… - VİLLA ANA GİRİŞ KAPISI MODERN SUNDURMA. - VE BİRÇOK DİĞER ÖZELLİKLERİ OLAN BUSSİNES BİR VİLLA.... HİÇ KULLANIMAMIŞ... -VİLLA ETRAFI 360 DERECE KAMERA SİSTEMİ LCD EKRANI İLE 90 GÜNLÜK KAYIT CİHAZI…