GENEL

Zonguldak, Karadeniz'in Saklı Cenneti! Peki Sizin Tercihiniz Neresi?

Zonguldak, Karadeniz'in en güzel sahil şeritlerinden biri olup doğal güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Abone Ol

Zonguldak, Karadeniz'in Saklı Cenneti! Peki nerelerde denize girilir?

1. Kozlu Sahil Gündüzleri denizin ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz, geceleri cıvıl cıvıl olan sahil şeridinde tatilin keyfini sonuna kadar yaşayacağınız plajda sevdikleriniz ile birlikte güzel vakitler geçireceğinize inanıyoruz. Eşsiz gün batımı manzarası ile sizleri büyüleyeceğine inandığımız plajda uzun yürüyüşler yapabilir, sevdikleriniz ile birlikte manzaraya karşı piknik yapabilirsiniz. Plajda herhangi bir işletme bulunmuyor. Plaja gelmeden önce yanınıza tüm istek ve ihtiyaçlarınızı almanızı öneriyoruz. Tesis İmkanları Duş Tuvalet Kozlu Sahil 2023 Giriş Ücreti Plaja giriş ücretsiz Ulaşım Zonguldak şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan plaja merkezden kalkan toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

2. Kapuz Plajı Mavi ile yeşilin bir arada olduğu plaj şehir merkezine yakın bir mesafede bulunuyor. Bu özelliğinden dolayı hem yerli halk hem de turistler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Mavi bayrağa sahip denizi, sığ, temiz ve oldukça bakımlı bir yapıya sahip. Plaj aynı zamanda Salı ve Perşembe günleri sadece kadınlara hizmet veriyor. Sevdikleriniz ile birlikte rahat edebileceğinizi düşündüğümüz plajın uzun bir sahil şeridi bulunuyor. Tesis İmkanları Şezlong Şemsiye Duş Tuvalet Cankurtaran Büfe Soyunma Kabini Kapuz Plajı 2023 Giriş Ücreti Plaja girişler ücretli Giriş 10 TL Şezlong 10 TL Şemsiye 15 TL Soyunma kabini 15 TL Ulaşım Şehir merkezinde bulunan plaja yürüyerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

3. Filyos Plajı Yeşillikler arasında, altın rengi kumlara sahip olan plaj bölgenin popüler yerlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Plajın sahil şeridi 3 kilometre uzunluğa ve 60 metre genişliğe sahip. Bu sayede en kalabalık günlerde bile kalabalığı hissetmeyeceğinizi söyleyebiliriz. Denizin ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz plajda aynı zamanda piknik yapabilir veya çadırınızı kurabilirsiniz. Tesis İmkanları Şezlong Şemsiye Duş Tuvalet Büfe Soyunma Kabini Filyos Plajı 2023 giriş ücretleri Şemsiye 50 TL Şezlong 50 TL Duş 5-15 TL Soyunma kabini 5-15 TL Ulaşım İl merkezine 30 km uzaklıkta bulunan plaja merkezden kalkan minibüsler ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

4. Değirmenağzı Plajı Yeşilin ve mavinin birlikteliğini gördüğümüz plajda kuş cıvıltıları ile ruhunuzu dinlendireceğinize inanıyoruz. Denizi sığ, dalgasız ve tertemiz olan plaj hem çocuklu aileler hem de bölge halkı tarafından çok fazla tercih ediliyor. Plajda herhangi bir işletme bulunmuyor. Güzel vakitler geçireceğiniz plaja giderken yanınıza tüm istek ve ihtiyaçlarınızı almanızı öneriyoruz. Tesis İmkanları Duş Tuvalet Değirmenağzı Plajı 2023 Giriş Ücreti Plaja giriş ücretsiz Ulaşım İl merkezine 8 km uzaklıkta bulunan plaja merkezden kalkan Kozlu minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

5. Türkali Plajı Yerli halk tarafından çok tercih edilen plaj aynı zamanda çadır severlerin gözdesi durumunda. Kalabalıklardan uzak denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz plajın denizi dalgalı bir yapıda. Bu nedenle daha çok piknik ve kamp aktiviteleri için tercih ediliyor. Plajda herhangi bir işletme bulunmuyor. Plaja gelmeden önce yanınıza tüm istek ve ihtiyaçlarınızı almanızı öneriyoruz. Tesis İmkanları Duş Tuvalet Türkali Plajı 2023 giriş ücreti Plaja giriş ücretsiz Ulaşım Şehir merkezine 25 km uzaklıkta bulunan plaja otogardan kalkan minibüsler ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

6. Ilıksu Plajı Çadır ve karavan kampı severlerin uğrak noktası olan plaj ismi gibi ılık bir suya sahip. Sığ ve dalgasız bir denize sahip olan plajın sahil şeridi kum ve çakıl karışımı. Bu nedenle bavulunuza plaj ayakkabınızı atmalısınız. Plaja ücretsiz bir şekilde girebileceğiniz gibi plajda bulunan işletmelerden şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. Tesis İmkanları Şezlong Şemsiye Duş Tuvalet Büfe Soyunma Kabini Ilıksu Plajı 2023 giriş ücreti Plaja giriş ücretsiz Ulaşım Zonguldak merkeze 13 km uzaklıkta bulunan plaja Esenköy minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

7. Göbü Plajı Sevdikleriniz ile birlikte kalabalıklardan uzak doğa içerisinde güzel bir gün geçirebileceğinize inandığımız plajın sahil şeridi kum ve çakıl taşı karışımdan oluşuyor. Plajda hizmet alabileceğiniz herhangi bir işletme bulunmuyor. Plaja gelmeden önce yanınıza tüm istek ve ihtiyaçlarınızı almanızı öneriyoruz. Tesis İmkanları Duş Otopark Tuvalet Göbü Plajı 2023 giriş ücreti Plaja giriş ücretsiz Park 10 TL Ulaşım Merkeze 22 km uzaklıkta bulunan plaja Göbü minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

8. Köseağzı Plajı Ereğli’de bulunan plaj sevdikleriniz ile birlikte gidebileceğiniz doğa harikası yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Plajda denizin ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz gibi sevdikleriniz ile birlikte piknikte yapabilirsiniz. Plajın içerisinde çocuk parkı gibi imkanlarında olması nedeniyle çocuklu ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Tesis İmkanları Şezlong Şemsiye Duş Tuvalet Çocuk parkı Büfe Soyunma Kabini Köseağzı Plajı 2023 giriş ücreti Otopark 50 TL Masa 100 TL Ulaşım Ereğli’de bulunan plaja merkezden kalkan Ereğli minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

9. Erdemir Plajı Yeşillikler içerisinde bulunan plajın denizi masmavi, temiz ve sığ bir yapıya sahip. Bu sayede çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenlerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor. Bu sayede çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenlerin gözdesi durumunda. Yüzme bilmeyenlerin denize rahat girebileceği gibi, sığ deniz sevmeyenlerinde atlamaları için işletmede iskele bulunuyor. Denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz gibi sevdikleriniz ile birlikte piknik yapabileceğiniz plaja girişler ücretsiz bir şekilde yapılıyor. Tesis İmkanları Şezlong Şemsiye Duş Tuvalet İskele Büfe Soyunma Kabini Erdemir Plajı 2023 Giriş Ücreti Plaja giriş ücretsiz Şezlong tek kişi 50 TL Şezlong iki kişi 80 TL Aquapark yetişkin giriş 100 TL 0-12 yaş 50 TL Ulaşım İl merkezine 55 km uzaklıkta bulunan plaja otogardan yarım saatte bir kalkan Ereğli minibüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

10. Çiğlik Plajı Plaja ulaşımın zor olması nedeniyle pek fazla tercih edilmeyen plajda sessizliğin tadını çıkarabilir, ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Muhteşem bir manzara, tertemiz bir doğa, masmavi bir denize sahip olan plaja bir gününüzü ayırmanızı öneriyoruz. Tesis İmkanları Duş Tuvalet Çiğlik Plajı 2023 giriş ücreti Plaja giriş ücretsiz Ulaşım Plaja Ereğli minibüsleri ile belli bir noktaya kadar gelebilirsiniz.

11. Kilimli Sahil Kilimli Merkeze yürüme mesafesinde yer alan sahile girişler ücretsiz. Oturma yerlerinin de bulunması sebebiyle vatandaşların tercih ettiği bir yer olmaya devam ediyor. Yan tarafında bulunan gemilerin olduğu alan da tercih edilebiliyor.