GENEL

TTK'da heyecan devam ediyor! Kura ne zaman, işte detaylar...

Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde TTK'nın asıl aday olacak adaylar belli olacak. İşte detaylar...

Abone Ol

34 BİN 333 KİŞİ BAŞVURDU TTK’ya Zonguldak’tan 1500, Bartın’dan 400, Yenice’den 100 kişi olmak üzere toplam 2 bin kişi alınacak. Zonguldak, Bartın ve Karabük Yenice’den başvuran işsiz sayısı toplamda 34 bin 333 oldu. Buna göre TTK pano-ayak işçi alımı için başvuru dağılımı şöyle: Zonguldak  : 26 bin 54 Bartın         :  7 bin 374 Karabük     :  905

KURA ÇEKİMİNE BAKAN GELİYOR TTK işçi alımı kura çekimine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımı ile canlı yayında gerçekleştirilecek.

İllere göre işçi alımı kura çekimi tarihleri farklılık gösteriyor. Kura çekimi işlemlerine 13 Ekim Cuma günü Zonguldak’tan başlanacak. Kura çekiminin saati Bakan Bayraktar’ın Zonguldak’a geliş programına göre belli olacak. Kura çekimi planda bir değişiklik olmazsa Site Spor Salonunda yapılacak. 20 Ekim Cuma günü ise Bartın ve Karabük illerinde kura çekimi tamamlanacak.

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi sonrası asıl ve yedek adaylar belirlenecek. Asıl adaylar arasında başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların yerine kura çekiminde çıkan yedek adaylar davet edilecek.