GENEL

TikTok'ta en fazla takipçisi olan Türk Tiktokçular!

TikTok, Facebook ve Instagram'ı geride bırakarak Dünya'nın en çok kullanılan sosyal medya platformu olma yolunda ilerliyor. Dünya'nın en çok TikTok uygulamasını kullanan ülkesi Türkiye olarak zirveye yerleşti. Peki Türkiye'de en çok takipçiye sahip TikTok fenomenleri kimlerdir?

Abone Ol

Cznburak hem bir restoran sahibi hem bir aşçıdır. Cznburak videolarında yemeği pişirirken kameraya bakıp sürekli gülümsemesiyle biliniyor. 6 Şubat Deprem'indeki yardımı ve genel olarak yardımseverliği ile sevenlerinden tam puan alıyor. Geçtiğimiz haftalarda sağlık probelmi yaşayan cznburak sevenlerini üzmüştü.

Nursema'nın videoları TikTok akımlarıyla alakalı değildir. Her yaştan insanın hoşuna gidecek boyama, çizim, farklı üretim videoları çeken nursema, YouTube’da da aktif paylaşımlar yapıyor. TikTok’taki en eşsiz hesaplardan biri olarak dikkat çekiyor.

yesimresmi1 genç bir kız olarak TikTok akımlarını takip ediyor. Ayrıca dans edip dublajda yapıyor. Instagram'da ve Youtube'da da aktiftir.

Nusr_et salt bae hareketiyle meşhur olan hatta Hollywood ünlülerinin de dikkatini çeken Nusret et restoranı sahibi Türk işletmecidir.

Aydas; dans ediyor, şarkı söylüyor, dublaj videoları çekiyor ve tüm TikTok akımlarına bir şekilde kendini dahil ediyor. Instagram, YouTube ve Snapcahat’i de aktif olarak kullanan aydas’ın şarkı söylediği videolar da en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Asıl adı Mehmet Dinç olan cilgindondurmaci_, bir Maraş dondurmacısı olup Antalya'da mesleğini icra ettiriyor. Maraş dondurmacılarının yaptığı eğlenceli numaralara ek olarak, kendisi de dans ekleyerek müşterilerine satış yaptığı videolarla kitlesini eğlendiriyor.

ZINK tv için adının aksine tam bir aile hesabı denebilir. İki kız çocuğu, bir anne ve bir baba TikTok akımlarına ait videolar çekiyorlar. Hesap kendi keşfettikleri farklı konularla ilgili eğlenceli videolar da paylaşıyorlar. TikTok’ta aileye hitap eden hesaplardan biridir.

Aslen Düzceli olan Ceren Yaldız, klasik akım videoları ve şarkı videolarının yanı sıra yaptığı makyaj videolarıyla da dikkat çekiyor. Yaptığı makyaj videoları ile dikkat çeken Ceren Yaldız Instagram ve YouTube’da da aktif paylaşımlar yapıyor.

Cemre Solmaz, kısa vlog videolar paylaşıyor ve de şarkılara eşlik ederek video çekiyor. TikTok akımlarını da takip eden Cemre Solmaz aslen Ordulu olup mesleği de hemşireliktir. Cemre Solmaz, Instagram ve YouTube’da da aktif paylaşımlar yapıyor.

Cellat36 hesaplı genç TikTok kullanıcısının büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Çektiği TikTok akımı videoları ile dikkat çekiyor. Sıradışı videolar çeken Cellat36 geçtiğimiz yaz orman yangınları için çektiği video ile büyük tepki çekmişti.

Pembe saç rengi ve pembeye olan tutkusu ile bilinen Sera TikTok akımlarına ait videolar, kısa kurgu videolar ya da dans ettiği videolar çekip paylaşıyor. Sera’nın aynı zamanda vlog tarzı videolar paylaştığı bir de YouTube hesabı bulunuyor.

Bayram Gültekin iki çocuk babasıdır. Gültekin’in en sevilen videoları çocuklarıyla birlikte dans ettiği videolardır. Instagram üzerinden de aktif paylaşımlar yapan Bayram Gültekin, en popüler akımlara çocuklarıyla beraber katılıyor.

Ezgizem Adanalı TikTok fenomenidir. Geçtiğim yıllarda bir erkek bebek sahibi olan Ezgizem'in bebeğini Amerika'da dünyaya getirmesi oldukça dikkat çekmişti. Ezgizem eşi ve oğlu ile videolar çekiyor, bol bol dans ediyor, makyaj yapıyor, popüler akımlara uyuyor ve oldukça da sevimli bir köpeği var. Instagram ve YouTube’da da aktif paylaşımlar yapan ezgizem, eğlenceli videolarıyla dikkat çekiyor.

Asıl adı Orhan Çayan olan beyazgolge, genellikle ibret alınacak bir sonla biten hikayelerden oluşan kısa kurgu videolar paylaşıyor. Instagram ve YouTube üzerinden de aktif paylaşımlar yapan Orhan Çayan’ın bazı videoları milyonlarca kez izlenmiş durumdadır.

Doğanay isimli deliyiz.46, genellikle diğer insanlara yargı dağıttığı videolarıyla dikkat çekiyor. TikTok’ta olduğu kadar Instagram’da da son derece yüksek bir takipçi sayısına sahip. Doğanay’ın ülkemizdeki TikTok akımlarının temel noktasında olduğu söyleniyor.