GENEL

Çocuk oyuncuların şimdiki halleri şaşırttı!

Oyunculuklarıyla hafızamıza kazınan çocuk oyuncuların şimdiki halleri görenleri şaşırtıyor.

Abone Ol

Ege Tanman- Babam ve Oğlum sinema filmindeki performansıyla göz dolduran oyuncu Ege Tanman, 1998 doğumlu. Kınalı Kar dizisi ile oyunculuğa başlayan Tanman oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Birsu Demir 14 Mayıs 1999 doğumlu Birsu Demir, birçok televizyon dizisinde ve filmde yer aldı. Bunun yanında, çoğu kişi onu Alemin Kıralı dizisindeki Oben Kıral karakteri ile tanıyor.

SİHİRLİ ANNEM - CEM BUĞRA ÖZMÜLDÜR 21 Nisan 1991 doğumlu olan Özmüldür, sergilediği oyunculukla birçok ödül aldı. Sihirli Annem'in Cem'i olarak tanıdığımız Özmüldür'ün yeni hali görenleri hayrete düşürüyor. Sihirli Annem dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Buğra Özmüldür, yeni hali görenleri hayrete düşürüyor.

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Çilek karakteri ile hafızalarda yer edinen Zeynep Özkaya, şimdilerde YouTube ve Instagram için içerikler hazırlıyor.

Gizem Güven 1 Ocak 1994 yılında doğan Güven, 3 yaşındayken bir firmanın reklamında yer almıştı. Bunun yanı sıra bir giyim markasının da kapak yüzü olan Güven, 17 yaşına kadar mankenliği sürdürdü. Gizem Güven de Sihirli Annem dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerinde yükselişe geçti. Daha sonra Selena dizisinde Leyla karakterine hayat veren Güven, oyunculuğa ara verdi.

Damla Ersubaşı Damla Ersubaşı da Sihirli Annem dizisiyle popüler oldu. Bir dönem çok kilo alan Ersubaşı, mide ameliyatının ardından fit bir görünüme kavuştu.

Volkan Demirok Yılmaz Erdoğan ile bir GSM reklamında rol alması ile yıldızı parlayan Volkan Demirok, bir dönemin en popüler çocuk oyuncularındandı.

Ayşecik- Ecem Kanun 1997-1999 yılları arasında yayınlanan Ayşecik dizisinde rol alan Ecem Kanun, son hali ile şaşırttı.

ALİYE - ARDA (AYBERK KOÇAR) "Çocuklarım olmadan asla" repliği ile hafızlarda yer edinen Aliye dizisinde Arda karakteri ile izleyici karşısın çıkan Ayberk Koçar, çok değişti.

İKİ AİLE - AKÇAHAN AKÇA Emre Kınay ve İclal Aydın'ı bir araya getiren İki Aile dizisinde rol alan Akçahan Akça, sempatikliği ile ilgiyi üzerine toplamıştı.

Asena Keskinci Çoğumuz onu Bez Bebek dizisinin Yağmur'u olarak tanısak da o birçok dizide rol almayı başardı.

Sibel Kasapoğlu Aleyna Keskinci ve Ege Tanman'la aynı dizide rol alan Sibel Kasapoğlu da oyunculuğuyla çoğu kişinin ilgisini çekmeyi başaran isimlerden.

Furkan Kızılay Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini oynadı.

Çağla Şimşek 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır.

Kahraman Temel Canım Kardeşim filminin küçük yıldızı Kahraman Kıral şimdilerde çok farklı bir hayat yaşıyor. İş adamı olan Kahraman Kıral 70'li yılların aranan çocuk yıldızıydı. Canım Kardeşim, Şaşkın Damat, Gelin ve Oğul olmak üzere birçok başarılı yapımda rol alan Kıral, on dört filmde oynadı. Kahraman Kıral 1976 yılında oyunculuğu bırakarak mobilya sektörüne yöneldi.

Gülşah Erkoç Kemal Sunal'ın çok izlenen filmlerinde oynayan Gülşah Erkoç'un son hali çok şaşırttı.

Emir Berke Zincidi Yayınlandığı dönem izlenme rekoru kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde küçük Osman olarak tanınan Emir Berke Zincidi, büyüdü genç adam oldu. Dizideki rolüyle zaman zaman tüm Türkiye'yi ağlatan Osman'ın son haline bir bakın.

Menderes UTKU Menderes Utku (d. 5 Mayıs 1963), Türk oyuncu ve iş insanı. 1970'lerde çekilen Afacan fimleriyle bilinir. Yapımcı, yönetmen ve senarist Ümit Utku'nun oğludur.

Dilara Kurtulmuş, 12 Mayıs 1998 tarihinde Avusturya'da dünyaya geldi. 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde tamamladı.