GENEL

Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Bolu'da neler olacak?

Kritik uyarı... Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Bolu'da neler olacak?

Abone Ol

Zonguldak haftalık hava durumu Zonguldak'ta hafta genel olarak yağışlı geçecek. Sıcaklıklar az da olsa düşüş gösterecek. Halk bir süre rahat nefes alması bekleniliyor.

Ankara haftalık hava durumu Başkent Ankara'da haftalık hava durumu raporuna göre pazar ve pazartesi yağış gözüküyor. Güneş etkisini göstermeye devam edecek.

İstanbul haftalık hava durumu İstanbul'da halkı yağmurlu bir hafta bekliyor. Yayınlanan meteorolojik raporlara göre İstanbul'da haftalık hava durumunda 6 gün yağış gözüküyor.

Bursa haftalık hava durumu Bursa'da hafta sonu ve hafta başı yağış etkili olacak. Bursa halkını yağışlı ve ardından güneşli bir hafta bekliyor.

Sakarya haftalık hava durumu Sakarya'da haftalık hava durumu raporuna göre halkı yağış bekliyor. Güneş etkisini azaltıp yerini yağmura bırakacak.

Kocaeli haftalık hava durumu Kocaeli'nde meteorolojik verilere göre yağışlı bir hafta olacak.

Düzce haftalık hava durumu Düzce'de yağışlı bir hafta olacak.

Bartın haftalık hava durumu Bartın'da meteorolojik raporlara göre yağışlı bir hafta olacak. Hafta başına kadar güneş etkisini gösterecek. Ardından güneş yerini yağmura bırakacak.

Karabük haftalık hava durumu Karabük'te meteorolojik raporlara göre yağışlı bir hafta olacak.

Kastamonu haftalık hava durumu

Bolu haftalık hava durumu