GENEL

Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Bolu için kritik uyarı!

Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Bolu için kritik uyarı yapıldı. Planlarınızı buna göre yapın.

Abone Ol

Zonguldak haftalık hava durumu: Zonguldak’ta hafta başında hava açık olacak ve sıcaklık 26°C civarında seyredecek. Orta hafta boyunca yerel yağışlar görülebilir. Haftanın sonlarına doğru hava açılacak ve sıcaklık 27°C’ye yükselebilir.

Ankara haftalık hava durumu: Haftanın ilk yarısında Ankara’da hava genellikle açık ve güneşli olacak. Sıcaklık 25°C civarında seyredecek. Haftanın ikinci yarısında ise bulutlanma artabilir ve sıcaklık 20°C’ye düşebilir. Hafta sonunda ise hafif yağışlar görülebilir.

İstanbul haftalık hava durumu: İstanbul’da hafta başında hava sıcak ve güneşli olacak, sıcaklık 22°C ila 28°C arasında değişecek. Orta hafta boyunca hafif bulutlanma görülebilir ve sıcaklık 24°C’ye düşebilir. Haftanın sonlarına doğru ise gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Bursa haftalık hava durumu: Bursa’da hafta genelinde sıcaklık 20°C ile 26°C arasında değişecek. İlk günler açık ve güneşli hava devam edecek, ancak hafta ortasında bulutlanma artacak ve sıcaklık 22°C’ye gerileyebilir. Hafta sonunda ise yer yer yağışlı hava bekleniyor.

Düzce haftalık hava durumu: Düzce’de hafta boyunca sıcaklık 21°C ila 26°C arasında değişecek. Haftanın ilk günlerinde açık hava hakimken, orta hafta boyunca bulutlanma ve kısa süreli yağışlar bekleniyor. Haftanın sonunda hava daha stabil olacak.

Kocaeli haftalık hava durumu: Kocaeli’de haftanın ilk günlerinde açık ve güneşli hava hakim olacak, sıcaklık 23°C ile 26°C arasında değişecek. Orta hafta boyunca bulutlu hava ve yerel yağışlar görülebilir. Haftanın sonlarına doğru ise hava tekrar açık olacak.

Sakarya haftalık hava durumu: Sakarya’da hafta başında açık ve güneşli hava etkili olacak, sıcaklık 24°C civarında seyredecek. Orta hafta boyunca hafif bulutlanma ve yağış ihtimali bulunuyor. Haftanın sonlarına doğru ise hava tekrar güneşli hale gelecek.

Bartın haftalık hava durumu: Bartın’da hafta boyunca sıcaklık 20°C ile 26°C arasında olacak. Haftanın ilk günlerinde açık hava etkili, ortasında bulutlanma ve kısa süreli yağışlar bile beklenmiyor. Haftanın sonunda ise hava açık ve güneşli olacak.

Bolu haftalık hava durumu: Bolu’da hafta genelinde sıcaklık 21°C ile 29°C arasında değişecek. Haftanın başında açık hava, orta hafta boyunca bulutlanma ve yerel yağışlar görülmesi bekleniyor. Haftanın sonlarına doğru ise hava tekrar açık ve güneşli hale gelecek.

Karabük haftalık hava durumu: Karabük’te hafta genelinde sıcaklık 20°C ila 25°C arasında değişecek. Haftanın başında açık hava, orta hafta boyunca bulutlanma ve kısa süreli yağışlar görülebilir. Haftanın sonunda ise hava tekrar açık olacak.

Kastamonu haftalık hava durumu: Kastamonu’da hafta boyunca hava sıcaklığı 18°C ile 23°C arasında değişecek. Haftanın başında açık hava hakimken, orta hafta boyunca bulutlanma ve yer yer yağışlar bekleniyor. Haftanın sonunda hava yeniden açık olacak.