GENEL

9 Ocak 2024'de Zonguldak'ta neler oldu?

9 Ocak 2024 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak’ın İlçesinde bir kişinin ölümüne neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Zonguldak Kömürspor, Osmaniye FK forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Ethem Pülgir ile anlaştı.

TTK'da işe başlamak için gün sayan Zonguldak, Bartın ve Karabüklü madenci adaylarının nerede iş başı yapacakları dün yayımlanmıştı. TTK, resmi internet sitesinde sağlık ve güvenlik soruşturmaları tamamlanan 1114 işçinin hangi müessese de çalışacağı ve işe başlama tarihi olarak 15 Ocak 2024 tarihini vermişti. Ancak, yapılan duyuruda bir hata olduğu belirlenerek işçilerin işe başlama tarihi olarak belirtilen 15 Ocak'ın aslında başvuru tarihi olduğu açıklandı. Böylece 15 Ocak'ın işçilerin başvuru tarihi olduğu, işe başlama tarihi olmadığı açıklandı. Yapılan düzeltmeyle adaylar doğru bilgilendirilecek.

Ulupınar bugün sosyal medya adresi Facebook’tan Zonguldak limanın fotoğrafını, ‘içimde bir sızı kalır’ şarkısı ile paylaştı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak Merkez ve ilçe köylerinde kadastro çalışmaları yapılması için yer teslimlerinin yapılarak çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Sasha Goodlett, 01 Adana Basketbol karşısında gösterdiği performansla haftanın oyuncusu seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İl Genel Meclis Üyesi Ramis Muslu, geçtiğimiz Pazar günü Çaycuma Belediyesi Seka Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ön seçimde yeteri kadar oy alamayarak istifa etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun tensipleri ile Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli olarak belirlendi.

Zonguldak Merkeze bağlı Karapınar köyünde telefon çekmeme sorunu rafa kalkıyor.

Önceki dönem Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren aday adaylığını açıkladı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un yeğeni Osman Kılıç(57)hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Liman arkası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşamdaki Volkan A. isimli kişi intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipler sevk edildi. İhbarı alan ekipler ihbarcı şahısla görüşerek olay yerine intikal etti.