GENEL

7 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

7 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

çişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 66 İlde Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına Yönelik Olarak Düzenlenen MERCEK OPERASYONLARI KAPSAMINDA ele getirilenleri sosyal medyadan duyurdu. İl Jandarma Komutanlıklarımız ve İl Emniyet Müdürlüklerimiz tarafından İstanbul, İzmir, Adana, Konya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Sakarya, Kayseri, Balıkesir, Hatay, Elazığ, Kocaeli, Tekirdağ, Denizli, Aydın, Erzurum, Isparta, Trabzon, Edirne, Kahramanmaraş, Osmaniye, Uşak, Adıyaman, Aksaray, Batman, Bingöl, Çanakkale, Eskişehir, Kastamonu, Manisa, Muğla, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Afyonkarahisar, Bilecik, Düzce, Erzincan, Gümüşhane, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Mardin, Muş, Şırnak, Zonguldak, Ağrı, Amasya, Bartın, Bayburt, Burdur, Giresun, Hakkari, Kırklareli, Rize, Siirt, Tokat ve Van'da olmak üzere 66 ilimizde son 3 gün içinde yapılan operasyonlarda toplam 629 silah yakalandı.

Zonguldak’ta 67 yıllık Fevkani köprüsünün yıkım çalışmaları bir yandan sürerken bir yandan Soğuksu ayağı trafiğe açıldı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 2024 yılı sonunda tünellerin tamamen biteceği müjdesini verdi. Hacıbektaşoğlu kamulaştırmada 1-2 bölgede olan sorunun tamamen ortadan kaldırılacağını da belirterek 2025 yılında tünellerin tamamen açılarak hizmete gireceğini söyledi.

İmza Gazetesinin gündeme getirdiği Rat Toki ikinci etap çalışmasının durduğuna yönelik haberlere Toki ikinci etap proje müdürü Zeki Çolak cevap verdi. Proje müdürü Zeki Çolak, “Taahhüdümüz altında yapımına devam edilen“ Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Üzülmez TTK Lojmanları ve Çevresi 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 369 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ” işi kapsamında ; 1. Etapta yapılan peyzaj çalışmalarında son aşamalara gelinmesi , saha içinde çalışan bloklardaki kaba inşaatın tamamlanmasından ötürü çalışma olacak diğer bloklara yönlenmiş olup işi biten personeller şantiyeden iş sonu ve firma bünyesinde bulunan diğer şantiyelere yönlendirilmiş olup çalışmada herhangi bir durma söz konusu değildir. Yapılması gereken imalatlar idare kontrolünde olması gerektiği hızda mevsim şartları göz önünde bulundurularak devam etmektedir”dedi.

Zonguldak’ta kent merkezinde kafasına silahla sıkarak intihar eden 25 yaşındaki Şahan Baran Tezel’in gözlerini açtığı öğrenildi.

Kantinciler Derneği ve Bakkalar ve Tekel Bayileri Kantinciler Odası ortak bir karar alarak okul kantinlerinde İsrail ürünlerini satmama kararı aldı.

Zonguldak’ta Bülent Ecevit Caddesi üzerinde Tır ile otomobil çarpıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Ordu, Giresun gibi Karadeniz Bölgesi’nin neredeyse tamamında yaşadık. 'Bu tür afetlerin tekrar yaşanmaması için neler yapmamız gerektiğini masaya yatıracağız. Daha radikal kararlar alacağız" dedi.

Zonguldak'ta Hekimsen İl Temsilciliği, Gazze Şeridi'nde yer alan Şifa Hastanesi'nin silahlı grupların üssü olduğunu iddia edip bombalanmasını isteyen İsrailli doktorlara tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde asansör boşluğundan düşen kadın yaralandı.

Kozlu sahil yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çarparak durabildi.