GENEL

5 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

5 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca,49 ekip ve 155 personelin katılımıyla 18:00 ile 21:00 saatleri arasında “Yasa Dışı Bahis”, 21.00-24.00 saatleri arasında “Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulaması yapıldı. Uygulamada; (3.387) şahısın sorgulaması yapıldı. Sorgulamalar sonucunda, yoklama kaçağı olarak aranan toplam (3) şahıs hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde bir kişi 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Alaplı İlçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak’ta Çaybaşı sokakta bir restoranda yemek yiyen vatandaş fenalaşınca ekipler harekete geçti. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Çaybaşı Sokakta meydana geldi. İddiaya göre restoranda yemek yiyen bir vatandaş tansiyonu düşünce sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsa ilk müdahaleyi yaparak kontrol amaçlı hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde Kredi Yurtlar Kurumun’a ait bir öğrenci yurdunda öğrencilerin yemek yediği masalarda kedilerin gezmesi tepkilere neden oldu.

Zonguldak Ilıksu yolunda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde sara krizi geçiren bir kişi ekipleri harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre olay Ereğli İlçesinde meydana geldi. İddiaya göre yaşlı bir adam yolda yürürken sara krizi geçirdi. Biranda yerde kalan kişi için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adama ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan yaşlı adamın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zonguldak’ta Çınartepe Mahallesinde alkollü sürücüsü kamyonetiyle yoldan çıkarak askıda kaldı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir kişinin üzerine ağaç düşmesi sonucunda yaralandı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, 4-1’lik İstanbul yenilgisinin ardından görevinden istifa etti.

Kilimli Belediyesi sosyal medyada hesabından yaptığı açıklama ile Üç Yolağzı ve araç Muayene istasyonunda yapılacak asfalt çalışma nedeniyle o güzergahların trafiğe kapanacağını açıkladı.