GENEL

5 Ekim 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

5 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesinde 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Umutcan K. geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre terminale giriş yapmak üzere olan Kamil Koç’a ait 34 ELC 952 plakalı otobüsle 67 ND 78 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kazaya üçüncü bir araç karışırken taraflar arasında kavga çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Devrek İlçesi Dorukan tüneli mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç sürücüsü araçtan dışarı fırladı.

Edinilen bilgiye göre olay öğlen saatlerinde Fevkani köprü altında meydana geldi. İddiaya göre boş bir dükkanda yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipler yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Şans eseri olayda can kaybı olmaması yüreklere su serpti.

Olay, öğlen saatlerinde Acılık Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre; Fevkani köprüsünün yıkımı dolayısıyla kapatılan ayakları kullanamayan Ontemmuz dolmuş şöförleri araçlarını belediye önüne çekmeye başladı. Bu durumu sinirlenen taksi şöförleri bu durumun etik olmadığını ve burada araçlarını çekerek uyanıklık yapıyorlar dolmuşu tıka basa dolduruyorlar biz burda siftah yapamıyoruz diye tepki gösterdi.

Milli Piyango İdaresi tarafından bu hafta çekilen Sayısal Loto’da büyük ikramiye Zonguldak’ta çıktı. Zonguldak’ta Fırat büfeden sayısal Loto oynayan şanslı bir kişi 6 rakamı tutturarak 978,47,20 TL’lik büyük ikramiyenin sahibi oldu.

Zonguldak’ta 67 yıllık Fevkani Köprüsü’nde asfalt kemirme işlemi ikinci gününde devam ediyor.

Yaklaşık 17 senedir Zonguldak’ın göbeğinde ucube olarak yapılmayı bekleyen ancak bu güne kadar hiçbir Belediyenin yapamadığı ve sürekli olarak vatandaşların merakla beklediği Lavuar alanı projesi AK Parti Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın girişimleriyle sonuçlanarak uzun süre sonra iktidarın da destek vermesiyle ihale aşaması da tamamlanarak yapımına ve ilk kazmanın vurulmasına sıra geldi.