GENEL

4 Ekim 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

4 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Dün gece itibari ile fevkani köprüsünün araç trafiğine kapatılması kentte büyük bir trafik yoğunluğu oluşturdu.

Zonguldak’ta yaya ve araç yoluna kapatılan Fevkani köprüsünde çalışmalar başladı. Yüklenici firma yetkilileri bugün öğlen saatlerinde köprüde asfalt kazıma çalışması başlattı. Yüklenici firma yetkililerin ise Cuma günü yıkım çalışması yapacağı öğrenildi.

Bugün öğlen saatlerinde Tomruk yüklü Tır’ın kasası köprünün altına sıkıştı. Tırın sıkıştığı anlarda trafik bir müddet durma noktasına geldi. Bir süre Tır vatandaşların yardımıyla kaldığı yerden kurtarıldı.

Türkiye'de muhtemel eğitim süresi 2022 yılında 18,2 yıl oldu. Zonguldak, Bartın ve Karabük'ü geride bırakarak il beş arasında yerini aldı.

Zonguldak’ta Fevkani köprüsünün trafiği kapanmasının ardından Soğuksu’da yol kenarlarına araç çekilmemesi için demir bariyerler konuldu.

MHP Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Sertan Kuzu, CHP Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Günay'a saldırdı! Kuzu, Meclis başlangıcı öncesi Günay'a kafa attı. Günay'ın burnu kanadığı görüldü. Tarihinde ilk kez Meclis Üyelerin kavgası görüldü. Olaylar uzun süre sürdü.

Edinilen bilgiye göre, TTK’nın Üzülmez, Kozlu, Karadon, Armutçuk ve Amasra Müessese Müdürlüklerinde yer altı ve yer üstünde çalışan bazı işçi ve memurların oluşturdukları ‘’4 Hareket’’ tabir denilen formülle görevlerini suistimal ettikleri öne sürüldü.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu bugün Fevkani köprüsünde inceleme yaptı. İnceleme sırasında Fevkani esnafı da Vali Bektaşoğlu ile görüşme yaptı. Esnaflar taşınmak için elektrik olmadığını bunun için jeneratör gerekli olduğu dile getirdi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu’da esnafları kırmayarak kendilerine yarın jeneratör verileceğinin sözünü verdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Lavuar alanı yapılana kadar ücretsiz otoparkları açıkladı.