GENEL

30 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

30 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Zonguldak'ın ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyon sırasında çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Alaplı-Ereğli yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol kapandı.

Ereğli Belediyespor, Alaplı Belediyespor mağlubiyetinin ardından 2 futbolcunun süresiz kadro bırakıldığını açıkladı. Ereğli Belediyespor’dan yapılan açıklama şu şekilde; “BASINA VE KAMUOYUNA Futbolcularımız Burçin Yüksel ve Hüseyin Yılmaz süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Zonguldak’ta sağanak yağış ve fırtınanın dinmesinin ardından tarak gemisi limanda çalışmalarına başladı.

Zonguldak’ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza öğlen saatlerinde Zonguldak- Ankara karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sağanak yağış nedeniyle oluşan su birikintisine saplanan 06 FL 8322 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ardından otomobil takla attı. Kaza sırasında otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Zonguldak’ta Bahçelievler Mahallesinde iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza öğlen saatlerinde Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir aday olmayacağını açıkladı.

Zonguldak’ta siyasi partinin il başkanının istifasının ardından il başkanvekili ve 150 görevinden ve partiden istifa etti. Deva Partisi İl Başkanı Fatih Keleş’in ardından peş peşe istifalar geldi. Keleş’in istifasının ardından Deva Partisi İl Başkan vekili Samet Albayrak ve 150 kişi bugün görevinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde kesik baş cinayetinin yaşandığı aynı köyde yine ürperten bir olay yaşandı. İddiaya göre, D.K. eline geçirdiği balyozla evinden çıkarak evlerinin alt tarafında kalan otluk alanda hayvanlarını otlatan N.A.’nın yanına hızlı ve koşar adımlarla gitti. D.K. yine iddiaya göre, N.A.’ya yaşanan olayda ‘Babamı o anda gördün mü?’ diye soru sordu. N.A. ise D.K.’ya D.K.’nın babası olan İbrahim Keleş’i görmediğini söyleyince bu sefer D.K. ise elindeki balyozla N.A.’nın başına üç kez vurdu. Sonrasında ise eve gelen D.K.’nın annesi kızının elinde gördüğü balyozu alarak evlerinin arka tarafına doğru gitti. Balyozu saklayan anne daha sonra eve girdi. D.K.’nın elindeki balyozla olay yerine gitme ve eve dönüş anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayın ardından balyoz darbesiyle yaralanan N.A. ise hastaneye kaldırıldı. D.K. ise jandarma tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Zonguldak Kömürspor TFF'ye Ulusal Lisans ücretini yatırmadığı 3 puan silme cezası aldı. TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Türkiye Futbol Federasyonu(TTF)'den Ulusal Lisans almak için ücret yatırması gerekiyordu. Zonguldak Kömürspor maddi imkansızlıklar nedeniyle TFF'nin istediği ücreti yatırmadığı için 3 puan silme cezası aldı.