GENEL

3 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

3 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak’ın merkez ilçeye bağlı Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, ‘’4 katlı evimi kaçak yapmak zorunda kaldım, ne yapacaktık, sokakta mı kalacaktık’’ dedi. Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu ile Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı’nın da yer aldığı makamı muhtarlık binasında gazeteci Orhan Akyüz’e dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Zonguldak’ta kent merkezinde eski eş çocuğunu kaçırınca ekipler harekete geçti. Edinilen bilgiye göre olay kent merkezinde meydana geldi. İddiaya göre bir kadın polis merkezini arayarak eski eşinin zorla çocuğunu araca binerek kaçırdığı ihbar etti. Ekipler aracın marka ve modelini alarak aracın peşine düştü. Ekipler her yerde aracı arıyor.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda FETÖ/PDY ve DEAŞ üyeleri dahil bir çok kişi yakalandı.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesinde meydana gelen otobüs kazasında yaralılar olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin yaralandığı öğrenildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerme sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Zonguldak’ta Rüzgarlı Caddesinde 63 yaşındaki İrfan T.evinde ölü bulundu.

Zonguldak’ta Asma Mahallesinde bir kişi silahla ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Asma Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi silahla ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan şahsın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı