GENEL

27 Ekim 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

27 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak'ta intihara teşebbüs eden kadını polis ekipleri ikna etti.

Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesinde iki genç çocuğun kesici aletle yaralanması üzerine ekipler harekete geçti. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Gazi Ortaokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre iki genç kesici aletlle yaralanmış şekilde bulundu. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs yakalandı.

Türkiye’de pik yapan yapan uyuz vakalarında Zonguldak’ta da artış olduğu öğrenildi.

Zonguldak’taki bazı mahalle muhtarları, Zonguldak Maden Makinaları İmalatçıları Derneği’nin (MAKZON) Kümelenme Projesi’ni iptal ettirdikleri için yerel seçimlerde CHP’ye oy vermeyeceklerini bildirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Fevkani Köprüsünün hurdaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,”Köprünün hurdayla ilgili iki muhatabı var. Biri Zonguldak Belediyesi diğeri de yasal olarak almak zorunda olan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu. Kurum geçtiğimiz haftalarda bir yazı yazdı ya hurdayı teslim edin ya da parasını tazmin edeceğiz dedi. Aynı zamanda kantar fişlerini belediyeden talep etti”dedi.