GENEL

26 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

26 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak Kozlu İlçesinde yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen hala yapılması planlanan özel hastaneyle ilgili gelişme yaşanmadı.

Zonguldak Kozlu İlçesinde yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen hala yapılması planlanan özel hastaneyle ilgili gelişme yaşanmadı.

Zonguldak’ta Yeşil Mahalle’de Ahmet Galatalı sokakta öğlen saatlerinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir elektrik direği yıkılma tehlikesi geçirdi.

Zonguldak’ta öğlen saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına ve yağış nedeniyle limanda dalgalar mendirekleri aştı. Dalgaların boyu zaman zaman 7 metreyi kadar buldu.

Zonguldak ilinde bugün yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle, İncivez Mahallesi'nde bir evin çatısı tamamen uçtu. Saatteki hızı zaman zaman 105 kilometreyi aşan rüzgarın etkisiyle meydana gelen olayda, mahalle sakinleri büyük bir korku ve paniğe kapıldı. Mahalle sakinleri, fırtına nedeniyle elektrik hatlarının da zarar gördüğünü ve bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandığını bildirirken, yetkililer, enerji ekiplerinin hızla müdahale ederek sorunları çözmeye çalıştıklarını açıkladı. Şiddetli fırtına nedeniyle oluşan hasarın boyutunu belirlemek adına belediye ekipleri de mahalle genelinde incelemelerde bulunuyor. Özellikle çatısı uçan evdeki aileye geçici barınma imkanları sağlanırken, ilgili birimler bölgede hasar tespit çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlara, şiddetli hava koşullarının devam ettiği bu süreçte dikkatli olmaları, özellikle açık alanlarda dolaşırken tedbirli davranmaları konusunda uyarılar yapılırken, olası yeni olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunması istendi.

Zonguldak’ta geçtiğimiz hafta fırtınadan dolayı çöken istinat duvarının yanında bu hafta da yol çöktü.

Karabük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hasan Öztürk ise Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atandı.

Zonguldak’ta Yayla Kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi araçta sıkıştı. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Yayla Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre aşırı yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaza yaptı. Kazada bir kişi araç içinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan araç içerisinde sıkışan şahsın kalp krizi geçirerek nabzının durduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta önceki günlerde fırtına nedeniyle teknesinde mahsur kalan 80 yaşındaki balıkçı Kemal Dere'yi oğlu Denizcan Dere kurtardı. İşte o an. https://www.imzagazetesi.com/zonguldakta-firtinada-teknede-mahsur-kalan-balikciyi-oglunun-kurtarma-ani

Zonguldak’ta sağanak yağış yüksek kesimlerde kar olarak etkisini gösterdi.

Zonguldak’ta Asma Mahallesinde ana yola düşen ağaç vatandaşlar yardımıyla kaldırıldı.

Zonguldak'ta fırtına ve 27 Kasım pazartesi günü eğitime 1 gün ara verdiğini duyurdu.

Zonguldak’ta yüzüncü yıl terminalinde kimliği belirsiz bir kişi hostu darp etti.

Zonguldak’ta Terakki Mahallesinde bir kişi polisi arayarak intihara kalkışacağını söyleyince ekipler harekete geçti.