GENEL

25 Ağustos-1 Eylül arası burç yorumları!

25 Ağustos-1 Eylül arası Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep ve Yay için tarot burç yorumları.

Abone Ol

Oğlak Burcu Kadın-Erkek İhanet ve korkularıyla yüzleşecekler. Psikolojik olarak zor günler geçircekler özellikle bu dönemde desteğe çok ihtiyaçları olacak. İki dilekleri var ama bunun olması için dua kapılarının açılması gerekiyor.Bekledikleri haber kısa zaman içerisinde kendilerine ulaşacak.

Kova Burcu Kadın-Erkek Kovalar için açık olan yollar bir süreliğine kapanacak. Özellikle aşk yollarında aldatılma kaynaklı ayrılık yaşayacakları dönemden geçecekler.Harcama yaparken biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Evli olanlar içinse bebek görünüyor.

Balık Burcu - Kadın Erkek Balık aşktan yana çok şanssız hiç yüzü gülmemiş ama iş konusunda durumlar biraz daha farklı. Yakın zamanda bekledikleri güzel haber kapılarını çalacak ve iş kapıları açılacak. Hatta yurtdışından iş teklifi bile alabilirsiniz.

Koç Burcu Kadın-Erkek Koç çok zor bir dönemden geçiyor. Çok çalışıp çok yorulmuşlar. Hayatlarında bir şeyleri değiştirmek istiyorlar. Kafayı dağıtmak için eğlence istiyorlar. Duygusal boşlukta olacakları bir dönemden geçtikleri için kandırılmaya çok müsaitler.

Boğa Burcu Kadın-Erkek Boğa’nın uzun süredir beklediği dönemler geldi. Üzerinde çalıştıkları işte başarı onları bekliyor. Kazanç kapıları açılacak ve söz hakkına sahip olabilecekleri bir iş teklifi alacaklar. Hayal ettikleri aşka kavuşmaları an meselesi.

İkizler Burcu Kadın-Erkek İkizler ne istediklerini bilmedikleri bir dönemden geçiyorlar. Verdikleri sözleri yarım bırakmışlar ve çokça güven kaybetmişler. Hayal dünyaları çok geniş. Yolculuk için para biriktiriyorlar.

Yengeç Burcu Kadın-Erkek Yengeçler büyük bir karar aşamasında. Hem iş hem de aşk konusunda. Çiftler için ayrılıklar yaşanabilir, bekarlar için ise mutlu bir adım atılabilir. Bu dönemde biraz maddi sıkıntı yaşayacaklar ancak geçecek. Çok yorulmuşlar uzun bir tatile ihtiyaçları var.

Aslan Burcu Kadın-Erkek Aslan için kötü günler geride kalıyor. Yorgun ama mücadeleci ruhu onu diriltecek. Para yönünden kendilerini toplayacaklar ve sahte insanların yüzünü görecekler. Bir miras kalma durumu da söz konusu.

Başak Burcu Kadın-Erkek Başakların çok düşmanı var. Kabuslar içinde uyanıyorlar. Yalnızlık onları çok yıpratmış. Ciddi bir ilişki kurup evlenmek istiyorlar. Biraz cimriler ama sevdikleri için yapmayacakları şey yok. Sadece parasını istemeyin. Yine de evlerine huzur getirmeyi seviyorlar.

Terazi Burcu Kadın-Erkek Teraziler vicdanen rahatsız oldukları bir dönemden geçiyorlar. Bugüne kadar verilen basit sözlere bile inandılar ve kırıldılar. Eğlenirken bile çok üzüldüler ama derin bir uykudan sonra yükselişe geçecekler. İki dilekleri var. Bekledikleri mucizeler gerçekleşebilir.

Akrep Burcu Kadın-Erkek Akrepler çok düzensiz bir dönemden geçiyor ama hepsi bitecek. Kendilerini toparlayacaklar ve iş konusunda uzun vadede hedeflerine ulaşacaklar. Bu dönemde çok duaya ihtiyaç duyuyorlar. Kindarlar ama sevdikleri için her şeyi göze alablirler.

Yay Burcu Kadın-Erkek Yayların dünyası kararmış. Borçları birikmiş, aşkta yüzleri gülmemiş, yalnızlığa boğulmuş ama hepsi bitecek sadece biraz toparlanmaları gerekiyor. Yakın zamanda aşk kapılarını çalacak ve kısmetleriyle tanışacaklar.