GENEL

13 Ekim 2023'de Zonguldak'ta ne oldu?

13 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde, cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan zihinsel engelli M.A.'nın (17) bebeğinin babasının, DNA testi sonucuna göre köy muhtarı O.A. (42) olduğu ortaya çıktı. Muhtar O.A., tutuklandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü 12.10.2023 tarihinde Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ereğli Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından E.T ve O.A isimli 2 şüpheli yakalandı.

Olay akşam saatlerinde Ontemmuz Mahallesi Fikirtepe sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir kişi dengesini kaybederek metrelerce yüksekten beton zemine düştü. Biranda kanlar içinde kalan şahıs için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde engelli vatandaş iddiasına göre kullanmadığı motosikletinden trafik ceza yedi.

TTK tarafından Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde yapılacak olan 2 bin işçi alımında bugün Zonguldak'a alınacak bin 500 kişi belirleniyor... İşte çıkan isimler..., https://www.imzagazetesi.com/iste-ttk-kurasinda-cikan-isimler

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin işçi için Zonguldak’ta ilk 1500 kişinin kura çekimi yapılmasının ardından, 750 yedek işçi açıklanacak. https://www.imzagazetesi.com/ttkya-alinacak-yedek-liste-750-kisinin-isim-listesi

Zonguldak’ta bir vatandaş aracının sileceklerini kaldıran kişiye öyle bir yazı astı ki görenlere hayrete düşürdü.

Zonguldak’ta bir vatandaş aracının sileceklerini kaldıran kişiye öyle bir yazı astı ki görenlere hayrete düşürdü.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 32 ekip 29 uygulama noktasında 128 personelin katılımıyla 00.00 ile 18.00 saatleri arasında “Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi. Uygulamalarda; 3 bin 876 şahıs, 416 araç sorgulandı. Sorgulamalar sonucunda, Karşılıksız Yararlanma Suçundan aranan 2, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan 1 ve Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık Suçundan 1 şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerden 2'si adli makamlarca tutuklandı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Memleket Partisinden milletvekili aday adayı olan ve son olarak belediye başkan adayı adayı olan Cem Saygı kuradan çıktı.

Filistine destek vermek isteyen birçok dernek birleşerek Zonguldak Madenci Anıtı'nın önünde toplanacak. "Değerli basın mensupları Zonguldak Memur Sen ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla “Filistin’e destek, Siyonizme Lanet” basın açıklaması 14 Ekim 2023 cumartesi günü saat 13:00’da Zonguldak madenci anıtında yapılacaktır."

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)kura çekiminde 4-5 kişi yapılan yanlışlıkla sevinci kursağında kaldı. Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)1500 işçi kura çekimi bugün Site Spor Salonu’da yapıldı. Kurada ismi çıkan kişilerin mutluluğu kursağında kaldı. Başvuru numarası, anne baba adı ve doğum tarihi tutan bir kaç kişinin bilgilerinde TC’si yanlış çıktı. Diğer aynı isimde çıkan kişilerin ise sadece TC’si doğru çıkarken, bilgileri yanlış çıktı. Yönetmeliğe göre kura çekimi başvuru numarası esas alınarak gerçekleşti. Yaşanan bu olayların ardından mağdur olan kişiler İş Kur İl Müdülüğünü aramaya başladı. Edinilen bilgiye göre yaşanan olayların ardından Ankara’da bir kurul kurulacağı ve kurula göre bir sonuç çıkacağı gelen bilgiler arasında

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, bugün gerçekleşen Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda 2 bin işçi kurasında kuraya giren yabancı uyruklu Abdellah Abdelattey isimli kişinin isminin çıkmasına tepki gösterdi.