GENEL

11 Temmuz 2024'te Zonguldak'ta ne oldu?

11 Temmuz 2024 tarihinde Zonguldak'ta ne oldu?

Abone Ol

Zonguldak’ta kadınlar arasında tekme tokat kavga çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Milli Egemenlik Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kanat Tan, Zonguldak Spor Basket 67’nin ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edebilmesi için gerekli müracatların yapıldığını açıkladı.

Bugün itibariyle Bartın’ın Amasra ilçesinde başlayan çekimlere önümüzdeki günlerde Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde devam edilecek.

Karaelmas mahalle sakinleri, suların az akması ve kesilme yaşanması nedeniyle Zonguldak Belediyesine tepki gösteriyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda, Bakan Alparslan Bayraktar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından TTK’nın özelleştirmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu, özelleştirme iddialarını net bir şekilde yalanladı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,”Birilerinin kanun teklif taslağı olarak yazdığı ve muhalefete malzeme olsun diye kasıtlı olarak servis edilen bu metnin hiçbir geçerliliği yoktur. Kanun yapıcı TBMM'de hiç bir milletvekilimiz bu kapsamda bir kanun teklifi hazırlığı içinde dahi değildir. İlgili komisyonlara gelmiş bir kanun teklifi de ortada yoktur”dedi.

Zonguldak'ta hakem camiasına büyük hizmetlerde bulunan ve bu anlamda iz bırakan Eren Ferhat Çelik ve Özcan Kılıçkeser, kente veda etti.

Kozlu ilçesindeki sahil, son zamanlarda çevre kirliliğiyle gündeme geldi. Vatandaşlar, sahilde artan çöp miktarından dolayı büyük bir rahatsızlık duyuyor. Deniz kenarındaki bu güzellik, bilinçsizce atılan çöpler nedeniyle tehdit altında.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki Filyos Belediyesi, beldedeki inşaat faaliyetlerine yasak getirdi.

Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Proje Grubu öğrencilerinden oluşan Polestar takımı, Türkiye’nin önde gelen teknoloji etkinliği TEKNOFEST’te önemli bir başarıya imza attı. Sena Güdül ve Beren Baş, Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nın "Fiziki Bilimler" kategorisinde Türkiye 2.’si olarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında büyük çaplı bir operasyon düzenledi. 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonla ilgili detaylar henüz tam olarak açıklanmazken, gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Daha sonra ise adliyeye sevk edilen şüphelilerin sorguları devam ediyor. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen operasyonun detayları ilerleyen saatlerde netlik kazanacak.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı, CHP Zonguldak İl Kadın Kongresinin yapılacağı tarihi açıkladı. CHP Zonguldak İl Kadın Kolları kongresinin 12 Temmuz Cuma günü (Yarın) 11:30'da Alaborina Restoran'da yapılacağı duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural otobüs ücretlerine mazot fiyatlarının artış göstermesi nedeniyle zam yapıldığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, bazı mahallelerde çocukların okula gittikleri yol olmadığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, “Halüsinasyon gören arkadaşlara rastlamadık. Gerçekleri anlayan insanlar topluluğuydu. Madem kapatmayı özelleştirmeye düşünmüyorsanız bu insanlar neden toplandı. Toplumda tepkiyi ölçüyorsunuz”dedi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kuaförde çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre olay Devrek ilçesi Veysel Atasoy Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir kuaförde nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı. Dumanların yükselmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında can kaybı olmazken, dükkan kullanılmaz geldi.