GENEL

10 Ekim 2023'de Zonguldak'ta ne oldu?

10 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'ta neler oldu?

Abone Ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uluslararası bir yük gemisinde kilolarca kokain ele geçirildi. Kolombiya'dan gelen yük gemisinden 141.5 kilogram kokain çıktı.

Zonguldak'ın ilçesinde iki yabancı uyruklu iki şahıs trafik kontrolü sırasında sahte dolarlarla yakalandılar.

Olay akşam saatlerinde Kozlu İlçesi İhsaniye Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre müstakil bir evde yangın çıktı. Dumanların yükselmesinin ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerime gelen itfaiye ekipler yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Şans eseri yangında can kaybı olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Olay akşam saatlerinde Kozlu İlçesi İhsaniye Mahallesi Kırlangıç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir evde dumanlar görüldü. Dumanların yükselmesiyle vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Öte yandan bugün İhsaniye Mahallesinde akşam saatlerinde bir yangın daha meydana gelmiş ve ev kullanılmaz hale gelmişti.

olay akşam saatlerinde Çatalağzı beldesinde yaşandı. Zonguldak-Karabük treninde elektrik aksamından kaynaklı küçük çaplı yangın meydana geldi. Görevlilerin durumu fark etmesi üzerine trendeki yangın tüpleri ile duruma müdahale edildi. Tedbir amaçlı Çatalağzı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de bölgeye sevk edildi. Kısa sürede duruma müdahale edilmesinin ardından ekipler bölgeden ayrıldı. Yolculardan ise etkilenen olmadı.

Olay akşam saatlerinde Kilimli İlçesi Damarlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir işçi nedeni bilinmeyen şekilde iş kazası geçirerek yaralandı. Biranda kanlar içinde kalan işçi için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü.