GENEL

1 Kasım 2023'de Zonguldak'ta neler oldu?

1 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak'ta ne oldu?

Abone Ol

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Devrek ilçesinde yaptığı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alarmları söküp hırsızlık yapan şahıslar yakalandı.

Kaçakçılık Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çaycuma ve Alaplı ilçelerinde yaptığı tespitlerde Kaçak/Sahte Alkol ve Tütün Mamülleri ticareti yapan işyerleri tespit etti. Operasyonda A.A., F.E., G.M. ve A.A. isimli şüpheliler KOM Ekiplerince yakalandı. Operasyon neticesinde; (27) litre Etil Alkol, (9.520) adet İçi Doldurulmuş Makaron, (11.600) adet Bandrolsüz Makaron, (800) adet TAPDK Bandrolü ve (1) adet Sigara Sarma Makinesi ele geçirdi. TCK 187 Kişilerin Hayatını ve Sağlığını Tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma veya Satma ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçlarından (4) şüpheli şahsa adli işlem yapıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri aranması bulunan ve kesinleşmiş 23 yıl 6 ay cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir bensin istasyonunda çalıntı aracın giriş yaptığı ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde çalıntı bir kartalın bensin istasyonuna giriş yapması ekipleri harekete geçirdi. Ekipler, hemen çalıntı aracın görüldüğü benzin istasyonuna giderek konuyu araştırmaya başladı. Aracın daha önce Kozlu İlçesinde çalındığı öğrenildi.

Zonguldak'ın bazı bölgelerinde polis tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Lavuar alanı ile ilgili konuştu. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Biliyorsunuz yer teslimi yapıldı. İnşallah biliyorsunuz bizlerde başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Vatandaşlarında sabırsızlıkla beklediği Lavuar alanı projesini startını vereceğiz. İhale süresi biliyorsunuz 7 ay. Seçimden hemen sonra Lavuar alanını hemşirelerimizle birlikte doyasıya kullanmaya başlayacağız”dedi.

Zonguldak Belediyesi tarafından sahil bandına ikram çeşmesi kuruluyor. Zonguldak Belediyesi tarafından ilk ki Bülent Ecevit Üniversitesine kurulan ikram çeşmesinin ikincisi sahil bandına kuruluyor. Sahil bandına konuşlandırılan ikram çeşmesi sahile gezmeye gelen vatandaşlar için hizmet verecek.

Zonguldak Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Filistin’e destek amacıyla yardımlaşma ve dayanışma çadırı kuruldu.

Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesinde çıkan konteynır yangını ekipleri harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Aziziye Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre bir konteynırda yangın çıktı. Dumanların yükselmesinin ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.