SPOR

Fatih Akyel, Zonguldak Kömürspor'da çalıştığı dönemlerde yaşadıkları zorlukları anlattı!

2018 yılında Şubat ve Haziran ayları arasında Zonguldak Kömürspor'da teknik direktörlük pozisyonunda bulunan Fatih Akyel, çıktığı bir programda, "Zonguldakspor’da kaldığım tesiste ve oyuncuların kaldığı tesisi görseniz burası 2.Lig değil amatör bile olamaz dersiniz." dedi.

Loading...

Abone Ol

2017-2018 sezonu ortasında Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörlük görevine getirilen ve Haziran ayında ayrılan teknik direktör Fatih Akyel, Levent Ümit Erol'un konuğu olduğu programda Kırmızı-Lacivertli ekipte yaşadığı tesis sorunuyla ilgili konuştu. 

Levent Ümit Erol'un Fatih Akyel'e mevcut teknik direktörlüğün zorlukları hakkında sorduğu soru ve "Kocaeli'ye gidiyor acayip heyecanlı sanki yıllarını Kocaeli Birlikspor'a vermiş. Zonguldak'a gidiyor sanki doğma büyüme Zonguldaklı yani o heyecanı senden hissedebiliyorum karşı tarafa veriyo." demesi üzerine alt liglerdeki çalışma zorluklarından bahseden Akyel, "Zonguldakspor’da kaldığım tesiste ve oyuncuların kaldığı tesisi görseniz o zamanlar. Burası 2.Lig değil amatör bile olamaz dersiniz. Ya oyuncular afedersiniz lavaboya kulübün yanındaki camiye gidiyorlar ve yılların Zonguldakspor’u. Bu şartlarda biz Zonguldak'ta orada burada çalıştık. Duydum şimdi yeni tesis yaptırmışlar geçmişler falan filan. Bu denli zorluklarla savaşıyorsunuz hani sahayı geçiyorsunuz bir de oyuncunuzu işte bu şeylere hazırlıyorsunuz. İşte oyuncu yanda camide tuvalete gidiyo, yemek geliyo oyuncular yemeği yemiyo. Bana oyuncularım gelip diyodu işte “Ya hocam tesiste kalmasak olur mu?” çünkü burada yatılmıyor. Kırık camlar, soğuk yerler, afedersiniz pis yataklar. Biz bu şartlarda Zonguldakspor'da çalıştık. Sırf Zonguldak demeyelim 2.Lig ve 3.Lig’de bu şartlar var. Biz mesleğimizi sevdiğimiz için yapıyoruz." dedi.