SPOR

Esenler Erokspor, Zonguldak Kömürspor'u eziyor... Biri bu gidişata "Dur!" desin!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan Erokspor - Zonguldak Kömürspor maçının ilk yarısı, Erokspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Abone Ol

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan Esenler Erokspor - Zonguldak Kömürspor maçının ilk yarısı, Esenler Erokspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte Esenler Erokspor, etkili oyunu ve skor üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çekti.

İlk yarıdaki gollerin sıralanışına bakıldığında, Esenler Erokspor'un gol perdesini açan isim Onur Özcan oldu. 9. dakikada attığı golle takımını öne geçiren Onur Özcan, maçın hemen başında skoru belirleyen isimlerden biri oldu. Ardından Ali Yavuz Kol'un 20. dakikada kaydettiği golle Esenler Erokspor farkı 2'ye çıkardı.

Sert ve etkili oyununu sürdüren Esenler Erokspor, 33. dakikada Sertaç Çam'ın, 35. dakikada Alper Karaman'ın ve 40. dakikada Murat Erdemir'in attığı gollerle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. Zonguldak Kömürspor'un tek golü ise 40. dakikada Murat Erdemir'den geldi.

Özellikle ilk yarıda gösterdikleri performansla taraftarlarını coşturan Esenler Erokspor, liderlik iddiasını bir kez daha sahaya yansıttı. Zonguldak Kömürspor ise ikinci yarıda toparlanarak maçtan puan çıkarmak için çaba gösterecek.

Maçın ikinci yarısının nasıl bir tablo çizeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Futbolseverler, takımlarının performansını yakından takip ederek heyecanlı maçın gelişmelerini bekliyor.