ZONGULDAK

En başarılı milletvekili Deniz Yavuzyılmaz!

PİAR araştırma şirketi, yaptığı araştırmalar sonucunda Karadeniz bölgesinin en başarılı 10 milletvekilini açıkladı.

Abone Ol

PİAR araştırma şirketi, Karadeniz bölgesinin en başarılı 10 milletvekilini araştırdı. Yapılan araştırmalar sonucunda Karadeniz bölgesinin en başarılı 10 milletvekili açıklandı. 10 milletvekili arasında CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, birinci sıraya yerleşti. 

Özellikle seçim dönemlerinde yaptığı anketler ve kamuoyu araştırmalarıyla öne çıkan, Kadir Atalay sahibi olduğu PİAR Araştırma Şirketi, yaptığı anket sonucu Karadeniz'in en başarılı 10 milletvekilini açıkladı.  

CHP VE AK PARTİ ZİRVEDE! 
Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesininin en başarılı milletvekillerini anket sonuçlarını açıklayan PİAR Araştırma Şirketi, Karadeniz'de birinciliğin yüzde 29,9 ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a ait olduğunu duyurdu. İkinciliği yüzde 26 ile CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel alırken, 6'ncı sıra da CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu yer aldı. 

Yapılan araştırmalarda söz konusu araştırma şirketinin yaptığı ankette milletvekillerin meclis çalışmaları, bölgesel çalışmaları ve iletişimleri dikkati alınarak yapıldığı kaydedildi.